Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Verhuurmakelaar

Werkgever
Stadgenoot
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
woensdag 4 april 2018
Sluitingsdatum
maandag 30 april 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Met 30.000 huurwoningen en bijna 2000 bedrijfsruimtes is Stadgenoot een van de grootste

woningcorporaties van Nederland. Wij bouwen, verhuren en onderhouden huizen voor

mensen die een steuntje in de rug nodig hebben op de Amsterdamse woningmarkt. Op onze

kantoren aan de Sarphatistraat werken ruim 300 mensen.

Wij zijn op zoek naar betrokken mensen met creativiteit en lef. Als je ook de verantwoordelijkheid pakt

voor jouw eigen ontwikkeling, dan ligt er een mooie uitdaging te wachten voor jou binnen Stadgenoot

 Binnen de afdeling Woningverhuur zijn wij op zoek naar een energieke:

 Verhuurmakelaar (36 uur)

  

Wat doe je als verhuurmakelaar bij Stadgenoot?

Als verhuurmakelaar ben je de serviceverlener voor onze klanten die gaan verhuizen.  


Je houdt van het contact met verschillende soorten mensen en doet er alles aan om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.  Het begint bij onze vertrekkende klant, je geeft advies tijdens de opnames, afspraken maken gaat je gemakkelijk af. Samen met onze Co-maker (in- of externe aannemer) zorg je er voor dat de woning weer  verhuur klaar  wordt.

Het organiseren van een bezichtiging is je op het lijf geschreven, jij bent de verbindende factor tussen klant en collega. Misschien is een bezichtiging in bewoonde staat wel mogelijk? De match; we hebben de nieuwe huurder gevonden, de woning ziet er weer  netjes uit. Je zorgt voor een soepele overdracht, je weet alle vragen over de huurovereenkomst nog eens rustig uit te leggen en dan draag je de sleutels over.

Tevreden klanten staan bij jou op één, de dynamische woningmarkt van de stad Amsterdam heeft voor jou geen geheimen. Je werkt zelfstandig maar deelt ook graag info met je collega’s, je schakelt gemakkelijk tussen het dagelijkse werk en je bijdrage bij interne projectteams om onze serviceverlening verder te verbeteren.

Je begeleidt samen met een collega verhuurmedewerker de verhuizing van de klant, jij bent de hele dag onderweg, je collega van de binnendienst verzorgt de administratieve ondersteuning (o.a. het maken van advertenties en uitvoeren van de inkomenscheck ’s). 


Zo ziet onze afdeling eruit

De afdeling Woningverhuur is onderdeel van de directie klant & woning binnen Stadgenoot. Wij organiseren de core business: het verhuren van woningen. Per maand zeggen gemiddeld 160 huurders hun woning op, wij regelen met ca. 30 collega’s alles wat daar bij komt kijken

We werken vanuit de bedoeling, “wat wil de klant en hoe geven wij hier vorm aan?” Met deze werkwijze zoeken wij continue  naar vernieuwing en verbetering van onze dienstverlening,  wat vraagt ons scherp te houden. Heb jij een actieve houding en weet jij je collega’s te motiveren? Dan nodigen we je graag uit voor een  gesprek om te zien of je bij ons past.

 

Plaats in de organisatie

De verhuurmakelaar is direct verantwoording verschuldigd aan de senior verhuurmakelaar van de afdeling Woningverhuur.

 

De job, wat we van jou vragen

 • Je adviseert  en onderhandelt met de klant;

 • Je voert  voor- en eindopnames uit na huuropzegging;

 • Zelfstandig geef je opdracht aan de co-maker voor het uitvoeren van Verhuisonderhoud. Het bewaken van de uitvoering volgens de gemaakte afspraken (budget en tijdsperiode) gaat je gemakkelijk af;

 • Je krijgt voldoening als je van een (potentiele) klant een compliment krijgt voor je werk. Daar doe je alles voor, waarbij je, je resultaatgerichtheid en communicatieve vaardigheden inzet om tegelijk je resultaten te halen;

 • Je werkt optimaal samen met je collega verhuurmedewerkers om de klant goed en snel te helpen:

 • Je organiseert en voert bezichtigingen uit (inclusief open huisdagen etc.) voor de beste verhuur beleving;

 •  Je vind het geweldig om het  aanspreekpunt voor de klant te zijn bij vragen gedurende het verhuisproces;

 • Je verzorgt de afwikkeling van juridische kaders waaronder het doen van voorstellen voor contract clausuleringen;

 • Je verhuurt woningen tegen prijsvoorstellen binnen de daartoe afgegeven kaders;

 • Voor een optimale klantbeleving voer je een creatieve wijze de aftersales uit,;

 • Klachten zie je als een kans om de dienstverlening te verbeteren een adequate afhandeling gaat je gemakkelijk af ook in samenwerking met andere afdelingen binnen Stadgenoot;

 • Je gaat slim om met een correcte en complete dossiervorming en bewaakt archivering.

  Je profiel

  Je beschikt over een afgeronde  MBO opleiding op bouwkundig of commercieel gebied. Je hebt kennis van en ervaring in de corporatiewereld en de Amsterdamse vastgoedmarkt. Je bent in staat om commercieel te denken en te handelen. Je hebt kennis en ervaring met rapporteren, dashboards en corresponderen. Daarnaast beschik je over goede sociale- en onderhandelingsvaardigheden.

  De arbeidvoorwaarden

  Wij bieden deze functie voor 36 uur per week in een prettige en ondernemende werkomgeving. In overleg zijn de werktijden flexibel in te vullen. Het is een functie, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, op basis van 36 uur minimaal € 2.777,-  bruto per maand, zijnde schaal G van de CAO Woondiensten. Natuurlijk zorgen wij voor goed “gereedschap” zoals een iPad, smartphone en mobiliteitsmogelijkheden.

  Je reactie

  Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Yorick Schram, senior Verhuurmakelaar, telefoon 06-15644292. Heb je interesse, stuur dan uiterlijk  20 april 2018  je sollicitatie (in welke vorm dan ook) met curriculum vitae per email aan de afdeling P&O via vacature@stadgenoot.nl of digitaal via LinkedIn.

  De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 7 mei a.s.  

   

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen