Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Verhuurmakelaar (klantadviseur)

Werkgever
Plavei
Plaats
Didam
Plaatsingsdatum
donderdag 14 februari 2019
Sluitingsdatum
donderdag 14 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Plavei is een moderne woningcorporatie die de klant op één heeft staan en wil investeren in kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid. Binnenkort komt er bij Plavei een plek vrij voor een klantadviseur. 

De klantadviseur is verantwoordelijk voor het gehele mutatieproces van de woningen van Plavei. Als een woning vrij komt voor de verhuur, dan beoordeel je de staat van de woning. Vervolgens zorg je ervoor dat de woning weer spoedig verhuurbaar is en passend aan een kandidaathuurder wordt toegewezen. Je vindt het een uitdaging om de mutatiekosten en leegstand van woningen zo beperkt mogelijk te houden. Van nature heb je de drive en de spirit om dit proces klantgericht, vlot en correct uit te voeren. Als klantadviseur maak je deel uit van een zelfsturend team. Dat vereist dat je proactief bent, dat je goed kunt samenwerken en zelf beslissingen durft te nemen.

Verantwoordelijkheden

 • Zorgdragen voor een efficiënt mutatieproces als woningen opnieuw in de verhuur gaan
 • Contacten met aannemers om woningen weer verhuurgereed te maken
 • Toewijzen en verhuren van de woningen binnen de geldende wet- en regelgeving
 • Borgen van het administratieve proces rondom het gehele mutatieproces
 • Behalen van de KPI’s voor het team klantadviseur
 • Anticiperen op voorziene financiële problemen bij (potentiële) huurders en ontwikkelingen in de wijk en regio op het gebied van leefbaarheid

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)
 • Een HBO werk- en denkniveau (afgeronde MBO+ opleiding)
 • 3 tot 5 jaar werkervaring , bij voorkeur in de vastgoedsector (affiniteit met bouwkunde)
 • Een flexibele teamspeler die snel kan schakelen en goed met klanten kan omgaan
 • Kennis van ERP-systemen, relevante wetgeving en huurrecht (o.a. toewijzingsbeleid), of bereid om dit op korte termijn te leren
 • Ambitie om tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling
 • Bezit van rijbewijs B
 • Competenties: inlevinsgvermogen, overtuigingskracht, zelfbeheersing, aanpassingsvermogen, nauwkeurig en empathie

Bedrijfsomschrijving

Plavei kent een modern organisatiemodel. Bij Plavei liggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Het organisatiemodel kent twee eenheden; de eenheid Klant en de eenheid Strategie, ondersteuning en specialisme. 

Plavei wil een topbedrijf zijn. Door structureel oog te hebben voor de ontwikkeling van de competenties en talenten van medewerkers, ontwikkelt Plavei zich als een ondernemende en professionele organisatie. Plavei zoekt mensen die verantwoordelijkheid durven nemen en elke dag het beste uit zichzelf willen halen met als doel het goed te doen voor de klant. 

De functie van klantadviseur is ingeschaald in schaal G van de CAO Woondiensten, daar hoort een minimaal startsalaris bij van € 2.639,- bruto per maand. Het maximale salaris is in de CAO gebasseerd op branche-ervaring. Indien je niet uit de corporatiesector komt, dan is het maximale salaris € 3.328,- op fulltime basis (= 36 uur per week). Heb je recente ervaring in de sector, dan is het maximale salaris € 3.578,-.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink Personeelsadvies verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de functie van klantadviseur. Neem voor meer informatie contact op met Joris Wassink, 06 – 250 460 70 of solliciteer voor 6 maart 2019 met een korte sollicitatiebrief met een actueel CV via onderstaande sollicitatiebutton. 

De eerste sollicitatiegesprekken worden gevoerd op donderdagmiddag 14 en vrijdagochtend 15 maart 2019 en vinden plaats op het kantoor van Plavei in Didam. De tweede gespreksronde is gepland op dinsdag 19 maart 2019. Het afrondende gesprek vindt plaats op donderdag 28 maart 2019. Een persoonlijkheidsanalyse maakt deel uit van de procedure.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Over Plavei

www.plavei.nl

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen