Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Verhuurconsulent arnhem

Werkgever
Portaal
Plaats
Arnhem
Plaatsingsdatum
vrijdag 8 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 24 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als verhuurconsulent zorg je ervoor dat woningen aansluitend zijn verhuurd, zodanig dat de juiste doelgroepen in passende woningen zijn gehuisvest en de huurderving is geminimaliseerd. Je zorgt ervoor dat de verschillende doelgroepen een verhuuraanbieding krijgen en dat het huurcontract ondertekend wordt. Je begeleidt als verhuurconsulent woningzoekenden en huurders bij vragen of problemen tijdens het verhuurmutatieproces. Tevens signaleer je mogelijke problemen in het verhuurproces en doe je voorstellen tot verbetering. Tevens help je als verhuurconsulent bij urgentieaanvragen.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en kennis van volkshuisvesting en huurrecht. Daarnaast beschik je over een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief en schriftelijk vaardig en in staat zowel intern als extern een netwerk op te bouwen. Verder vinden wij het belangrijk dat je streeft naar verbetering van de situatie van de huurder en oplossingsgericht bent. Daarbij verwachten wij dat je zelfstandig werkt en beslissingen kunt nemen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur per week uur

Portaal biedt deze boeiende en uitdagende functie voor 36 uur per week. De functie is in eerste instantie voor de duur 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Woondiensten en het salaris bedraagt minimaal € 2.718,-- en maximaal € 3.328,-- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je bent werkzaam in de regio Arnhem maar mocht je inzet in één van de andere regio’s nodig zijn dan kan dat betekenen dat je standplaats wordt gewijzigd

Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag en een assessment maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Contact

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur ons dan uiterlijk 24 februari 2019 je motivatie en cv via de sollicitatieknop. Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Hakima EL Mamouni, verhuurconsulent regio Arnhem op telefoonnummer 06-20040763.

Over Portaal

Portaal is met circa 50.000 verhuureenheden één van de grootste woningcorporaties van het land met zes vestigingen. Portaal bouwt aan kansrijke buurten waar mensen zich thuis voelen. Lokale verankering is daarbij belangrijk. De vestigingen in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen zijn primair gericht op de verhuur en beheer van de woningen in die regio’s en onderhouden de contacten met onze belanghebbenden. De centrale afdelingen van Portaal bevinden zich in het hoofdkantoor in Utrecht. Dit is tevens het centrale ontmoetingspunt van de organisatie.

Portaal is een netwerkorganisatie en wij vinden het dan ook van belang dat medewerkers de ruimte krijgen om mee te denken en zelf beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. 

De medewerkers van regiobedrijf Arnhem zorgen ervoor dat de huurder in die regio zich prettig voelen in hun woning en buurt. Dit doen zij samen in een team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen