Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Verhuurconsulent 24 uur

Werkgever
Heuvelrug Wonen
Plaats
Doorn
Plaatsingsdatum
dinsdag 4 december 2018
Sluitingsdatum
maandag 31 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat ga je  doen?

Als verhuurconsulent ben je verantwoordelijk voor de verhuur van onze woningen en voor een juiste (administratieve) afhandeling van de mutaties met de klant, inclusief het verrichten van de woningopnames. Je signaleert verhuurbaarheidsproblemen en je neemt initiatieven tot verbetering. Bij mutatie van woningen zorg je dat het onderhoud en eventuele woningaanpassingen door de aannemer optimaal wordt uitgevoerd.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wie ben jij?

Voor deze brede functie is een werk- en denkniveau op minimaal MBO plus vereist, naast technische kennis bij opname en beoordeling van werk van aannemers. De veelheid en verscheidenheid aan contacten vereisen zeer goede sociale vaardigheden. Het is belangrijk dat je je kunt inleven in de belangen van bewoners en in staat bent om de vertaling te maken naar collega’s en/of instanties. Je werkt goed samen met je collega’s, je deelt informatie en je ondersteunt waar nodig. Ervaring met het NCCW programma en Woningnet is zeer gewenst.

Je hebt het in je om professioneel te blijven, ook in lastige situaties. Je bent flexibel en stressbestendig.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24 uur uur

Wat mag je van ons verwachten?

We gaan je gedegen gaan inwerken, waarbij het uitgangspunt wordt dat je een vakbekwame medewerker wordt. Naast training on the job, bieden we je ook diverse opleidingen aan om je verder te bekwamen. In een team van betrokken collega’s krijg je een breed takenpakket en een zelfstandige functie. Natuurlijk past daar een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor woningcorporaties bij.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Contact

Wil je meer weten? Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw P. van Tilburg, 0343-536080. Je reactie kun je voor 31 december richten aan: Heuvelrug Wonen, t.a.v. mevrouw B. Lagerweij, Postbus 129, 3940 AC Doorn, onder vermelding van “sollicitatie verhuurconsulent”.

Over Heuvelrug Wonen

Heuvelrug Wonen is een woningcorporatie, actief op de Utrechtse Heuvelrug. In de Doornse, Driebergse en Leersumse samenleving beheren we ruim 3400 woningen, een kwart van het totale woningbestand in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Met 37 medewerkers en met onze maatschappelijke partners werken we aan een vitale en aantrekkelijke woonomgeving waarin het goed wonen is.

Heuvelrug Wonen is er in de eerste plaats voor mensen in ons werkgebied die niet op eigen kracht in hun woonruimte kunnen voorzien. Voor hen onderhouden en bouwen we sociale huurwoningen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen