Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Verhuurconsulent (m/v) 28 uur per week

Werkgever
Centrada
Plaats
Lelystad
Plaatsingsdatum
vrijdag 23 november 2018
Sluitingsdatum
zaterdag 1 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De verhuurconsulent is de persoonlijke en administratieve spil voor zowel onze nieuwe als onze vertrekkende huurders. Vanaf het aannemen van een huuropzegging tot aan de bezichtiging en oplevering aan een nieuwe huurder. Belangrijk aspect hierbij is een eenvoudig digitaal proces voor de klant en snel contact leggen tussen de vertrekkende en nieuwe huurder. Uitgangspunt bij alles is dat duidelijke en juiste informatie wordt verstrekt, zowel intern als extern.

De verhuurconsulent is ook het eerste aanspreekpunt voor woningzoekenden die in uitzonderlijke situaties urgentie aanvragen, verzorgt hierbij de administratieve verwerking en beoordeelt verzoeken tot contractwijzigingen, woningruil, huisbewaarderschap en inwoning.

 

Het betreft een vacature vooralsnog voor één jaar maar mogelijk daarna voor onbepaalde tijd.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jouw profiel

  • MBO werk- en denkniveau

  • Kennis van het huurrecht;

  • Kennis van fiscale en sociale regelgeving;

  • Technische kennis (basis);

  • Ervaring met het werken met verschillende automatiseringspakketten;

  • Ervaring met agendabeheer

  • Goede kennis van de interne organisatie, procedures en het woningbezit

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28 uur per week uur

Werken bij Centrada kenmerkt zich door een brede verantwoordelijkheid en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is Centrada een dynamische en professionele organisatie waar je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal G.

Contact

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Martine Klaucke, Manager Wonen, telefoonnummer 0320-239625. Enthousiast geworden? Op www.centrada.nl staat uitgebreide informatie over de inhoud van deze functie. Meteen solliciteren? Maak gebruik van de button of mail vóór 1 december aanstaande je sollicitatie met CV naar vacatures@centrada.nl. (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Over Centrada

We vinden het belangrijk dat onze woningen niet alleen staan in wijken en buurten waar mensen graag wonen en leven maar ook dat onze woningen betaalbaar blijven! We investeren daarom veel in duurzaamheid bij het toekomstbestendig maken van onze woningen. Zo zijn veel van onze woningen inmiddels voorzien van zonnepanelen en wordt binnenkort het eerste project gasloze woningen opgeleverd. Dit doen we met een talentvolle organisatie met enthousiaste medewerkers die gestimuleerd worden in zichzelf te investeren!

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen