Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Verbindende manager wonen (36 uur)

Werkgever
Woonpartners Midden-Holland
Plaats
Waddinxveen
Plaatsingsdatum
vrijdag 5 oktober 2018
Sluitingsdatum
zondag 28 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonpartners Midden-Holland is een woningcorporatie met ruim 8500 verhuureenheden actief in Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. Met ongeveer 90 betrokken medewerkers zorgen we voor goed en betaalbaar wonen. Meer informatie over onze organisatie, missie en visie vind je op onze website www.woonpartners-mh.nl


Wij zoeken een verbindende manager Wonen (36 uur)


Woonpartners is in beweging! Wij maken de transitie naar een organisatie waar de digitale dienstverlening uitgebouwd wordt. Afdeling Wonen bestaat uit vijf teams, namelijk team Klantcontactcentrum, Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. De kernwoorden zijn resultaat- en klantgericht handelen.

 

Wat hebben we jou te bieden?
Je geeft leiding aan de afdeling Wonen en bent lid van het MT. In deze uitdagende functie ga je samen met je teamleiders en medewerkers zorgen voor klantgerichtere service aan onze huurders en woningzoekenden. Onder jouw leiding wordt de digitale dienstverlening voortvarend verder uitgebouwd.  

  •  Uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten
  • De functie is gewaardeerd in salarisschaal M
  • Ruim opleidingsbudget


Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over ruime en aantoonbare meerjarige ervaring als manager in een servicegerichte organisatie. Je bent een inspirerend leidinggevende en kunt verbinding tot stand brengen in je afdeling, binnen de organisatie en met onze ketenpartners. Je weet resultaten te behalen en je schakelt moeiteloos tussen strategisch denken en tactisch handelen. Met jouw coachingsvaardigheden ben je in staat de medewerkers te inspireren. Je bevordert de samenwerking en eigen initiatieven van medewerkers.
Je hebt een WO werk- en denkniveau.

Uitgebreid functieprofiel en bijbehorend competentieprofiel vind je op onze website.


Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met René Mascini, directeur-bestuurder, bereikbaar via telefoonnummer
0182-64 64 24. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Katja Oblak, adviseur HRM, bereikbaar via 0182-64 64 56.

 

Solliciteren
Is dit de functie waar je hart sneller van gaat kloppen? Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk op 28 oktober 2018 naar personeelszaken@woonpartners-mh.nl.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Management
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Over Woonpartners Midden-Holland

Thuis in wonen!

Betaalbare woningen bouwen, beheren en onderhouden. Primair voor wie niet zelf in de woonbehoefte kan voorzien. Investeren in duurzaamheid en energiebesparende maatregelen. Een prettige en veilige leefomgeving creëren.

Dat is waar ons team van circa 90 medewerkers zich dagelijks mee bezig houdt. Er wordt bij Woonpartners hard gewerkt in een plezierige en informele werksfeer. Help je ons om onze ambities waar te maken, dan kun je rekenen op goede en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Bij Woonpartners is er veel ruimte om je verder te ontwikkelen. Om met elkaar onze ambities waar te kunnen maken hebben we collega's nodig die besluitvaardig zijn en initiatief nemen. Mensen die zich bewust zijn van hun omgeving, bedrijfsmatig kunnen werken en in staat zijn relaties op te bouwen en te onderhouden.

Solliciteer direct