Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoedwaardering analist

Werkgever
Steiger B
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
donderdag 29 augustus 2019
Sluitingsdatum
maandag 30 september 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De afdeling vastgoedsturing bij Woonzorg Nederland is op zoek naar een vastgoedwaarderingsanalist.

Als vastgoedwaarderingsanalist ben jij de onmisbare schakel binnen de afdeling vastgoedsturing. Eén van je hoofdtaken is het coördineren van het proces voor het jaarlijks vaststellen van de marktwaardering voor de jaarrekening. Daarnaast ondersteun je de assetmanagers bij het opstellen van marktwaardeberekeningen en scenario-analyses ten behoeve van investeringsvoorstellen. Je adviseert over de waardering van het vastgoed, te hanteren parameters in investeringsvoorstellen, rendementsberekeningen en investeringsafwegingen. Op basis van opgevraagde taxaties en andere financiële woningmarktgegevens maak je analyses. Daarbij beoordeel je de marktwaardes en bereid je investerings-, aan- of verkoopvoorstellen voor.

Dit is een nieuwe functie in de organisatie. Je komt te werken op de afdeling Vastgoedsturing, waar onder andere de assetmanagers en accountmanagers werken en je maakt onderdeel uit van het team vastgoedondersteuning. Eén van de zaken die voor het komende jaar hoog op de agenda staat, is het verder professionaliseren van het proces van de jaarlijkse marktwaardering. Deze taak is nu verdeeld over verschillende medewerkers. De coördinatie en optimalisatie ervan komt volledig in jouw handen te liggen.   

Je zorgt dat de interne en externe processtappen goed op elkaar afgestemd zijn en informeert alle betrokkenen tijdig. Door het overzicht te behouden borg je de kwaliteit van de marktwaardering en zorg je dat de marktwaardering op tijd klaar is voor de jaarrekening. Je doet proactief voorstellen om het proces te verbeteren en om de samenwerking met externe partijen (kosten)efficiënter in te richten. Je bent gericht op continue verbetering en optimalisatie van dit proces en krijgt daartoe alle ruimte.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Opleiding           HEAO BE, Vastgoed en Makelaardij, Amsterdam School of Real Estate,

Ervaring               Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren

Je hebt sterke affiniteit met vastgoed, waaronder kennis van taxeren, (markt)waardering, vastgoedinvestering en toetsen van marktontwikkelingen. Je vindt het een uitdaging om met financiële modellen te werken en analyses op te stelen. Excel kent geen geheimen voor je. Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie bij een corporatie, een commerciële belegger of bij een taxatie adviesbureau.

Persoonskenmerken: Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je werkt gestructureerd en zelfstandig, maar in verbinding met alle betrokkenen, naar het resultaat toe. Je bent gewend om proactief te werken, mensen te benaderen en je staat stevig in je schoenen. Daarbij gaat het coördineren van processen je goed af. Je ziet van nature waar verbetermogelijkheden zitten en brengt deze graag over het voetlicht. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld bedrijfseconomie.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Financieel/Administratief, Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Wij bieden:

Salaris: Schaal J (CAO woondiensten max € 4.709,-)

Contract Vast, 32-36 uur

Aantal uur 36 uur

 

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om deze rol zelf invulling te geven. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris in schaal J van de CAO Woondiensten (minimaal € 3.298,- en maximaal € 4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze functie? Dan kan je solliciteren via deze link: https://bit.ly/2GuzTN2   Bemiddelingsbureau Steiger B in Amsterdam verzorgt het selectieproces voor deze functie. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sandra Vinke, 06-4747 0041

Over Steiger B

Bij Steiger B maken we er werk van de juiste professionals op de juiste plek te plaatsen. Voor organisaties in de maatschappelijke sector wonen fungeert Steiger B als een vertrouwde aanlegplaats. Omdat we die sector van binnenuit kennen, weten we wat er speelt en hebben we een groot netwerk. Dat maakt ons effectief en betrokken. Vandaar die B in onze naam. Naast werving en selectie, interimbemiddeling en detachering bieden we ook advies en projectondersteuning aan.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen