Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoedspecialist

Werkgever
Woningstichting Helpt Elkander
Plaats
Nuenen
Plaatsingsdatum
woensdag 6 juni 2018
Sluitingsdatum
donderdag 28 juni 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als vastgoedspecialist werk je aan diverse vastgoedvraagstukken op actuele thema’s voor de corporatie zoals: duurzaamheid, asbest, (nieuwe) wet- en regelgeving, (planmatig)onderhoud, nieuwbouw en herontwikkeling. Het betreft een brede functie met een diversiteit aan taken op beleidsmatig, strategisch en uitvoerend niveau.
Als vastgoedspecialist houd je je voornamelijk bezig met de grote lijn van de portefeuille en vertaal je dit naar beleidsvoorstellen, werkprocessen en uitvoeringsprogramma’s. Je bent op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van vastgoed.
Je ontvangt leiding van en rapporteert aan de manager Klant en Markt.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je bent een beleidsdenker met een helicopterview en hebt affiniteit met de praktijk. Je ziet de diverse vastgoedvraagstukken als een uitdaging en bent in staat om verbindingen te leggen tussen diverse onderwerpen. Je bent open en toegankelijk en je communiceert duidelijk en helder. Je werkt van nature samen zowel met collega’s als met externen. Je bent zelfstandig, kunt goed organiseren en houdt overzicht en structuur. Je kunt en durft binnen gestelde kaders afwegingen en beslissingen te nemen en voelt je vrij om binnen en buiten je werkgebied/takenpakket (gevraagd en ongevraagd) input te geven. Het zit in je genen om te denken vanuit de bedoeling en niet vanuit het systeem.
Je hebt ervaring in beleidsmatig en procesmatig werken en je hebt kennis van en/of ervaring met de hedendaagse vastgoedvraagstukken voor de corporaties. Je hebt een HBO werk- en denkniveau, toont initiatief en vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling van Helpt Elkander als organisatie.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Technisch toezicht, Projectontwikkeling
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wij bieden een brede functie, waarbij je je persoonlijkheid, kennis en kunde inzet voor de afdeling Klant en Markt op het thema vastgoed. Je werkt met leuke collega’s die voor elkaar klaar staan en gezamenlijk bijdragen aan de maatschappelijke opgave voor de sociale huisvesting in Nuenen.
Daarnaast bieden we een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 36 uur per week (fulltime). Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten (salarisindicatie: € 3.057 tot € 4.167).

Contact

Heb je interesse? Stuur dan je gemotiveerde reactie met cv voor 28 juni 2018 12:00 uur naar p&o@helpt-elkander.nl t.a.v. mevrouw Frankie Segers. Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met Frankie Segers, medewerker Beleid en Ondersteuning via telefoonnummer (040) 787 42 10 of via fsegers@helpt-elkander.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 4 juli 2018 en de tweede gesprekken op dinsdag 10 juli 2018.

Over Woningstichting Helpt Elkander

Helpt Elkander is een kleine woningcorporatie die eind 2019 al 100 jaar bestaat en een heel herkenbare positie heeft in de gemeente Nuenen. Helpt Elkander beheert ongeveer 1.550 verhuureenheden in de kernen Nuenen, Gerwen en Nederwetten, waarvan ongeveer 1.350 woningen.

Missie
Helpt Elkander biedt betaalbare huurwoningen in de gemeente Nuenen aan de primaire doelgroep door een sterke focus op de bestaande voorraad, betrokkenheid van de huurders en samenwerking met lokale partijen.
Wij zijn een organisatie die gaat voor haar volkshuisvestelijke opgaven. We zijn gedreven, vastberaden en met onze planmatigheid zorgen we voor het realiseren van onze ambities, waarbij we weten dat samenwerken intern en extern ons (en daarmee onze huurders) meer kansen biedt dan dat we het alleen zouden doen. We zijn sober en doelmatig en ook energiek en blijven ook onder druk doelgericht en doeltreffend.

Er heerst een goede sfeer in de organsiatie en juiste kandidaat zal zich snel thuis voelen!

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen