Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoedregisseur ; innovatief / organisatiesensitiviteit / coaching en resultaat gericht werken

Werkgever
Woonvizier
Plaats
Made
Plaatsingsdatum
vrijdag 10 mei 2019
Sluitingsdatum
zaterdag 1 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Jouw uitdaging

 • Je maakt de vertaalslag van ambitie naar de uitvoering en bewaakt daarin de implementatie van het beleid. Denk bijvoorbeeld aan het bewaken van het proces tijdens het vormgeven en het in uitvoering geven van een pilot project waarbij, in de bestaande woningvoorraad, planmatig onderhoud in combinatie met energetische maatregelen moet leiden tot BENG woningen door o.a. het gebruik van BIO-based materialen onderzoeken;
 • Je houdt je bezig met de verduurzaming van het (bestaande) vastgoed van Woonvizier, waarbij je te maken krijgt met onderwerpen als CO2 opslag in de volkshuisvesting, waterstof experimenten, circulair bouwen en lucht/waterwarmte pompen;
 • Je draagt bij aan de realisatie van de omslag naar vernieuwend opdrachtgeverschap met de daarbij behorende procedures en kunt daarbij schakelen naar de daarbij behorende rollen.
 • Je bewaakt het proces voor de realisatie van een ambitieus duurzaamheidsprogramma;
 • Je bent betrokken en draagt bij aan de ontwikkeling van Woonvizier;
 • Je bewaakt en optimaliseert het proces bij onderhoud- en renovatie werkzaamheden en werkt mee aan het door ontwikkelen van het 'Resultaat Gericht Onderhoud' ;
 • Je werkt samen met collega’s aan de realisatie van nieuwbouw en het beheer en onderhoud van de woningvoorraad.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Jouw profiel als Projectcoördinator  

 • Je hebt een afgeronde bouwkundige- of Technische Bedrijfskundige opleiding op HBO niveau, aangevuld met kennis van projectmanagement;
 • Aantoonbare kennis en ervaring (minimaal 2-5 jaar) met nieuwe vormen van projectmanagement, vastgoedonderhoud, duurzaamheid en vernieuwend opdrachtgeverschap;
 • Ervaring in of met de volkshuisvesting is wenselijk maar geen pré;
 • Je hebt een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding en je bent optimistisch, betrokken en creatief, communicatief vaardig, samenwerkingsgericht en vernieuwingsgezind.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

Ons aanbod:

Je kan rekenen op een uitdagende en brede functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast hebben we een compact team met korte lijnen. Ten slotte ben je onderdeel van een organisatie die werk doet dat er toe doet!

De waardering is een salaris dat recht doet aan de uitdaging: Een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure, en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Woonvizier

Wij zijn Woonvizier, kantoor houdend in Made (gemeente Drimmelen), een ambitieuze, vindingrijke en betrokken woningcorporatie in een landelijke omgeving met circa 2700 vhe.  

De missie van Woonvizier laat zich aldus als volgt vertalen: Wij zetten ons in voor passende en kwalitatief goede huisvesting voor huishoudens met een bescheiden inkomen en specifieke doelgroepen in ons werkgebied. Woonvizier voelt zich mede verantwoordelijk voor een kwalitatief goede woon- en leefomgeving. Om dit te bereiken werkt Woonvizier intensief samen met haar partners.

Onze kernwaarden zijn Lokale Verankering, betrokken en oplossingsgericht; Verbindend ; Slagvaardig, aanspreekbaar, betrouwbaar en laagdrempelig ; Open houding ; Duurzaam en bedrijfseconomische oplossingen.

Ben jij enthousiast, innovatief en procesgericht, en krijg je energie van het zelfstandig leidinggeven aan verschillende projecten (nieuwbouw, duurzaamheid en planmatig onderhoud) bij een woningcorporatie die volop in ontwikkeling is? Én heb je affiniteit en bewezen ervaring met vernieuwend opdrachtgeverschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woonvizier maakt de omslag naar regisserend opdrachtgeverschap door in te zetten op ketensamenwerking en RGS. Denken en handelen vanuit het proces is hierbij van essentieel belang: bij het vertalen van ons beleid naar uitvoering, als gesprekspartner naar ketenpartners, en sparringpartner voor je collega's. Wij zijn Woonvizier, kantoor houdend in Made, een ambitieuze, vindingrijke en betrokken woningcorporatie in een landelijke omgeving en hebben een vacature voor een Vastgoedregisseur.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen