Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoedadviseur

Werkgever
Vestia
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
vrijdag 10 augustus 2018
Sluitingsdatum
maandag 27 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als vastgoedadviseur houd je je vooral bezig met de transactiebegeleiding van de aan- en verkoop van wooncomplexen, commercieel onroerend goed en overige eenheden. Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam, maar je bent veel onderweg voor acquisities, onderhandelingen en het onderhouden van je relaties. Je combineert binnen Vestia je commerciële gedrevenheid met je sociale hart. De vacature is voor 36 uur per week die je met deze dynamische functie flexibel invult.

Wat je doet

 • Je voert de aan- en verkoopstrategie voor wooncomplexen uit.
 • Je stuurt de verkopende makelaars, notarissen en andere externe partijen aan.
 • Je stelt de noodzakelijke contracten op en bewaakt de tijdige en juiste afhandeling hiervan.
 • Je bewaakt de taxaties en waarderingsopdrachten en monitort de naleving van het taxatiebeleid.
 • Je adviseert de directie Vastgoed over aan- en verkoopproposities.

Hoe pak je dat aan

 • Uiteraard zet je jouw uitstekende commerciële vaardigheden optimaal in. Denk hierbij aan onderhandelen, relatiebeheer en acquisitie.
 • Je weet je weg binnen en buiten de organisatie te vinden en handelt met een groot organisatiebewustzijn.
 • Advies, ook ongevraagd, geven over verkoop en vastgoedbeleggingen is een van jouw belangrijkste taken. Daarbij signaleer je nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt.
 • Door middel van samenwerken en organisatiesensitiviteit weet je resultaten te boeken.

Het team

De directie Vastgoed is verantwoordelijk voor aan- en verkopen en exploitatie van (commercieel) onroerend goed en VVE-beheer. We focussen ons op Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Dit betekent dat we veel van ons bezit in de rest van Nederland gaan verkopen en overdragen.. Als directie Vastgoed staan we hiermee voor een bijzondere en grote uitdaging. Als vastgoedadviseur val je onder het team aan- en verkoop en is de manager aan- en verkoop jouw leidinggevende.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wat breng je mee

 • Vastgoedgerelateerd HBO-diploma.
 • Een commerciële instelling.
 • Resultaatgerichtheid.
 • Onderhandelingen weet jij met succes te volbrengen.
 • Een vastgoednetwerk waarbinnen je succesvolle acquisitie weet te plegen.
 • Je bent proactief en neemt het initiatief als vastgoedadviseur.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 - 36 uur

Wat mag je van ons verwachten

Als medewerker van Vestia val je onder de cao Woondiensten. Je hebt een 36-urige werkweek, welke je flexibel invult op een manier dat je je doelstellingen weet te realiseren. Je salaris wordt bepaald op basis van je relevante werkervaring en bedraagt maximaal €4.709,- op basis van 36 uur per week (schaal J). Naast je salaris bieden wij aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, die je deels flexibel kan inrichten via het Woondiensten Cafetaria Systeem.

Sollicitatieproces

Reageer voor 27 augustus op deze vacature met jouw CV en motivatie. Na sluiting van de vacature beoordelen we de binnengekomen sollicitaties en maken we een 1e selectie.

Zit je bij de selectie? Dan volgt een 1e en 2e gesprek. Tot slot volgt mogelijk een assessment en ook een integriteitsscreening is onderdeel van de procedure.

Zien jij en Vestia het zitten? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met HR, een contract en mag je je handtekening zetten.

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Erwin van Loon, manager aan- en verkoop, via 088 - 124 3054.

Waar staat Vestia voor

Als woningcorporatie staan wij voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden)inkomen en/of een kwetsbare positie. Onze missie is dan ook: tevreden huurders, in een eerlijke stad, nu en in de toekomst.

We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren, verkopen en beheren woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. We doen dit vanuit onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en ambitieus. 

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Erwin van Loon via telefoonnummer 088 - 124 3054.

Over Vestia

Vestia staat voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden)inkomen en/of een kwetsbare positie.

Vestia is een grootstedelijke corporatie en verhuren, verkopen en beheren woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden.

Solliciteer direct