Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoedadviseur zorg/corporaties

Werkgever
Capital Value
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
donderdag 7 juni 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Capital Value is specialist en marktleider op de woningbeleggingsmarkt. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vastgoedadviseur voor onze Zorg- en Corporatiedesk.

De zorgsector is volop in ontwikkeling, waardoor het beleggen in zorgcomplexen flink is toegenomen. Corporaties zijn momenteel actief in het optimaliseren van hun vastgoedportefeuille, bijvoorbeeld door middel van complexgewijze aan- en verkoop. Als vastgoedadviseur begeleid je deze aan- en verkooptrajecten. Je bent het aanspreekpunt voor externe adviseurs en ondersteunt bij onderhandelingen en het vastleggen van overeenkomsten.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Onze ideale kandidaat beschikt over een afgeronde universitaire of hbo-opleiding (het liefst een economische, bedrijfskundige, juridische of vastgoed gerelateerde studie). Je hebt een flinke dosis ambitie en weet het beste uit jezelf en je collega's te halen. Bij voorkeur heb je kennis van de corporatie- en/of zorgvastgoedmarkt en enkele jaren werkervaring. Daarnaast ben je commercieel, communicatief vaardig, accuraat en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Salaris
< € 25.000, € 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur

Wij vinden werken leuk. En daarom zijn wij al zes jaar specialist en marktleider op de woningbeleggingsmarkt. Wij werken hard, maar er moet ook gelachen worden en er is zeker tijd voor ontspanning. Onze cultuur is informeel. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in ons team, je persoonlijk kunt ontwikkelen maar ook dat je meedenkt over hoe het nog beter kan. Kun jij je staande houden in een hectische maar ook groeiende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Is je interesse gewekt?
Graag ontvangen we je CV met motivatie op werken@capitalvalue.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan voor meer informatie contact op met een van je nieuwe collega's Manon Kuipers of Chanine van Kleij via 030 72 71 700. 

Contact

Voor meer informatie over deze vacature kunt u terecht bij Manon Kuipers of Chanine van Kleij, 030 72 71 700.

Over Capital Value

Capital Value is specialist en marktleider in woningbeleggingen in Nederland. Wij leveren transactie-, taxatie- en adviesdiensten aan beleggers, woningcorporaties, banken, ontwikkelaars, (semi)overheid en zorginstellingen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen