Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoedadministrateur

Werkgever
Woningstichting Ons Doel
Plaats
Leiden
Plaatsingsdatum
woensdag 4 september 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 1 oktober 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Zin in een nieuwe functie? Een functie die ook binnen onze organisatie nieuw is en waarin jij onze vastgoedadministratie gaat stroomlijnen? Heb jij een flink staaltje initiatief, ben jij degene die graag met cijfers en feiten werkt, begrijpt welke vastgoeddata nodig zijn voor onze organisatie? Solliciteer dan naar deze functie!  

 

Wat ga je doen? 

Je maakt onderdeel uit van het team Vastgoed. Dit team is verantwoordelijk voor uitbreiding en onderhoud van de vastgoedvoorraad, waarbij de werkwijze van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) een steeds belangrijkere plek inneemt. Het gaat om al het niet-planmatig, mutatie- en planmatig onderhoud, om nieuwbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. 

In deze nieuwe functie richt je je op het ontwikkelen, inrichten en voeren van een correcte, inzichtelijke en volledige vastgoedadministratie. Je zorgt ervoor dat de financiële afhandeling en dossiervorming van (investerings)projecten op orde is, waarbij je het financiële geweten van de vastgoedregisseurs binnen het team bent. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) en je zorgt ervoor dat de vastgoeddata actueel en betrouwbaar zijn. Je analyseert gegevens, je geeft inzicht in de kwaliteit en kosten van ons bezit, houdt de planning in de gaten, signaleert afwijkingen en adviseert je directe collega’s en het management. Ook heb jij het contractbeheer in je portefeuille en houd je in de gaten welke subsidiemogelijkheden er zijn. 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wie ben jij? 

Een professional op HBO werk- en denkniveau die zijn voetsporen op het vakgebied al heeft verdiend. Systemen als NCCW, VABI en IBIS Main kennen voor jou geen geheimen. Je hebt een enthousiaste en flexibele instelling, bent een echte teamspeler met een no-nonsense mentaliteit en participeert graag in verbeter- en verandertrajecten. Je bent communicatief, neemt initiatief en komt afspraken na. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Interim, Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur

Allereerst natuurlijk een interessante functie in een klein, collegiaal team met hart voor de Leidse regio. We schatten in dat je 32 uur per week nodig hebt, maar meer of minder kan ook - gewoon wat nodig om vorm te geven aan deze functie. Het salaris  is volgens de cao Woondiensten schaal I, met  goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime opleidingsmogelijkheden.  

Contact

Zin om bij ons aan de slag te gaan?  Stuur dan je cv en motivatie op naar sollicitatie@onsdoel.nl vóór 1 oktober aanstaande. Vermeld in de onderwerpregel ‘vacature Vastgoedadministrateur’. Ben jij onze geschikte kandidaat, dan gaan we graag snel met je in gesprek. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Christoffel Klap (directeur-bestuurder) via 071 522 2025. 

Over Woningstichting Ons Doel

Ons Doel is een corporatie met ongeveer 2800 verhuurbare eenheden en circa 25 medewerkers. Ons Doel wil betekenisvol zijn op Leidse woningmarkt. Alleen bouwen of beheren, dat kunnen er meer. Meedenken, samen ontwikkelen en partner blijven – daar zit onze kracht. Dat komt tot uitdrukking in onze ambities en in de manier waarop we die willen bereiken.  

De ambities van Ons Doel zijn gedurfd en tegelijkertijd realistisch en sluiten aan bij de maatschappelijke ontwikkelingen om ons heen. We geven mede vorm aan een inclusieve samenleving, voegen betaalbare en duurzame woningen toe en werken aan een CO2 neutrale woningvoorraad.  

De manier waarop wij werken komt tot uitdrukking in ons motto: ‘met elkaar voor elkaar’. 

  • ‘met elkaar’ dus samen met onze netwerkpartners en in co-productie met onze huurders. 

  • ‘voor elkaar’ voor onze huurders en kwetsbare mensen in de samenleving. 

  • ‘met elkaar voor elkaar’ betekent dat we het samen voor elkaar krijgen, samen bereik je meer en een beter resultaat. 

Ons Doel is een toegankelijke en open organisatie. De betrokkenheid bij de organisatie en bij elkaar is groot. Ontwikkeling van de organisatie en medewerkers wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. In kleine, samenwerkende teams hebben we functies op het gebied van Wonen, Vastgoed, Bedrijfsvoering en Klantcontact.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen