Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vastgoed analist (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
donderdag 4 april 2019
Sluitingsdatum
zondag 21 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De afdeling vastgoedsturing bij Woonzorg Nederland is op zoek naar een vastgoed analist. Je bent een onmisbare schakel binnen het onderdeel vastgoedondersteuning, met name naar assetmanagers. Je ondersteunt hen bij het opstellen van marktwaardeberekeningen en scenario-analyses ten behoeve van investeringsvoorstellen. Je adviseert over de waardering van het vastgoed, te hanteren parameters in investeringsvoorstellen, rendementsberekeningen en investeringsafwegingen. Op basis van opgevraagde taxaties en andere financiële woningmarktgegevens maak je analyses. Je beoordeelt marktwaardes en bereidt investerings-, aan- of verkoopvoorstellen voor. Uiteraard onderhoud je daarnaast interne contacten met o.a. control en gebruik je je externe netwerk om kennis uit te wisselen. Jaarlijks coördineer je het proces marktwaardering voor de jaarrekening, geeft dit vorm en zet het op de kaart. Je bent gericht op continue verbetering en optimalisatie.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO, Gepromoveerd
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je hebt sterke affiniteit met vastgoed, waaronder kennis van taxeren, (markt)waardering, vastgoedinvestering en toetsen van marktontwikkelingen. Je vindt het een uitdaging om met financiële modellen te werken en analyses op te stelen. Excel kent geen geheimen voor je. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en werkt gestructureerd en methodisch naar het resultaat toe. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld  bedrijfseconomie, aangevuld met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie bij een corporatie of commerciële belegger.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Ondersteunende diensten, Financieel/Administratief, Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris in schaal J van de CAO Woondiensten (minimaal € 3.298,- en maximaal € 4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Contact

Ga dan vóór 22 april a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Steiger B verzorgt voor deze functie het selectieproces. Voor meer informatie kun je contact opnemen Eelko van Mastrigt, 06-11 050 143 / eelko@steigerb.nl De eerste en tweede gespreksronde zijn in de week van 22 april 2019 gepland. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen