Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vakspecialist legionella (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
maandag 23 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving


Als Vakspecialist Legionella ben jij het ‘kenniscentrum’ binnen Woonzorg Nederland op het gebied van legionella. Vanuit je expertise begeleidt je bij de uitvoering van Risicoanalyses en Beheersplannen. Ook coördineer je landelijke inspecties, brononderzoeken en verricht je controles in woningen. Verder voorzie je collega’s, gevraagd en ongevraagd, van advies over zowel de preventie als bestrijding van Legionella.

Naast inspecties en onderzoeken zorg jij ervoor dat het vastgestelde Legionellabeleid naar concrete processen en informatiesystemen binnen de organisatie wordt vertaald. En dat de juiste inkoop en beheer van onderhoudsdiensten ter preventie van Legionella wordt voltooid. Het administratieve gedeelte van deze rol bestaat o.a. uit het opstellen van werkopdrachten, het afhandelen van facturen en rapporteren over je bevindingen. Tijdens de ontwikkeling van nieuwbouw-, transformatie- en renovatieprojecten adviseer jij o.a. over de geldende wet- en regelgeving. In deze rol heb je regelmatig contact met diverse interne en externe partijen, waaronder waterbedrijven, ILenT (inspectie leefomgeving en transport) en uiteraard met de adviseurs onderhoud en bewonersconsulenten.

Wij vragen

Opleiding
VMBO, MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je bent expert op het gebied van legionella en hebt actuele kennis van de woningmarkt. Je bent in staat om met verschillende belanghebbenden zowel mondeling als schriftelijk te communiceren. Ook neem je initiatief, ben je in staat om zelfstandig te werken en heb je kennis van projectmatig werken. Verder hebben wet- en regelgeving je interesse en zorg je ervoor dat deze kennis actueel blijft. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, aangevuld met MBO werk- en denkniveau. In deze rol ben je regelmatig onderweg waardoor het van belang is dat je over een auto en een geldig rijbewijs B beschikt.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch uitvoerend, Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris conform schaal G van de CAO Woondiensten (minimaal € 2.576,- en maximaal € 3.328,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden. Jouw standplaats is Amstelveen.

Contact

Ga dan vóór 23 juli naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ben Gooijer via 020-6662666. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen