Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Vacature servicedesk medewerker 36 uur

Werkgever
Thuisvester
Plaats
Oosterhout
Plaatsingsdatum
woensdag 27 maart 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 30 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als servicedeskmedewerker houdt je je met name bezig met het verhelpen van ICT-vraagstukken. Je maakt onderdeel uit van het team I&A. dat verantwoordelijk is voor de processen op het gebied van automatisering, informatie-, project- en procesmanagement communicatietechnologie, functioneel beheer, kwaliteitsbeleid en inkoopcontrol. Bij Thuisvester hebben de 120 collega’s met elkaar gemeen dat ze graag iets doen voor de maatschappij. Ze werken samen aan een gemeenschappelijk doel; een betaalbaar thuis bieden aan mensen met een klein inkomen.

Als servicedeskmedewerker handel je gebruikersvragen en storingen af. Je analyseert probleemmeldingen, bepaalt de oorzaak en neemt operationele maatregelen. Je meldt dit bij de leverancier en bewaakt tijdige reactie. Je registreert je genomen acties en koppelt terug naar betrokkenen. Je bepaalt de prioriteit van de binnengekomen vraagstukken en bewaakt
de voortgang. Je bent verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van de werkstations (hardware en software), het instellen van de juiste autorisaties en rechten in de verschillende systemen en afstemming met een externe partner met betrekking tot de SAAS-oplossingen.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een MBO werk en denkniveau met een duidelijke oriëntatie op de interne automatiseringsinfrastructuur. Je bent goed in staat om zelf prioriteiten te stellen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht. Je bent inventief, discreet en zorgvuldig en durft ook aan te geven als werkzaamheden anders kunnen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een interessante functie in een klein en dynamisch team. Binnen onze organisatie kan je plaats- en tijdsonafhankelijk werken en is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen. Deze functie is gewaardeerd op schaal F van de CAO Woondiensten op basis van 36 uur per
week. De CAO kent een uitstekende pensioenregeling.

Contact

Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken, reageer dan via vacatures@thuisvester.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Jeroen Pals (hoofd interne dienstverlening) of Lilly van Zundert (HRM) via 0162 - 49 11 00.

Over Thuisvester

Thuisvester huisvest zo’n 40.000 mensen in meer dan 16.000 woningen in de gemeente Geertruidenberg, Oosterhout, Rucphen en Zundert. Vanuit het wonen wordt bijgedragen aan een leefbare omgeving voor de huurders zodat deze actief deel kunnen nemen aan de samenleving. Dat vindt Thuisvester belangrijk. Daarvoor zetten zij zich actief in.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen