Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Trainee talent in huis

Werkgever
Diverse woningcorporaties en/of Aedes
Plaats
Den Haag
Plaatsingsdatum
woensdag 3 oktober 2018
Sluitingsdatum
woensdag 31 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Start je carrière in de sector met traineeship Talent in Huis!

Wil jij werken aan jezelf om samen van betekenis te zijn? Gaat je hart sneller kloppen van maatschappelijke of technische vraagstukken op het gebied van huisvesting, wonen en (samen)leven? 

En ga aan de slag bij:

Woonzorg, Intermaris, Groenwest, Waardwonen, Rochdale, De Alliantie, Mitros, Vastgoedzorgsector (Habion) én branchevereniging Aedes

Stuk voor stuk aantrekkelijke werkgevers, op zoek naar jouw talent. Talent in Huis is het traineeprogramma van de sector, dat al 10 jaar bestaat. In anderhalf jaar doe je uiteenlopende werkervaring op bij drie van deze corporaties en volg je een uitgebreid trainingsprogramma, op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je krijgt in meer dan 50 dagdelen training de gereedschappen aangereikt om je in sneltreinvaart te ontwikkelen naar waar jouw toekomst ligt. Denk aan een rol als strateeg, adviseur, projectleider, programmamanager, beleidsmedewerker of toekomstig leidinggevende.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Schoolverlater, Starter (0-3 jaar)

De ene corporatie is de andere niet. Daarom werven we breed, op zoek naar mensen met verschillende expertises en achtergronden. Trainees die niet schrikken van complexiteit, die verschillende blikvelden graag onderzoeken en in staat zijn te verbinden. Jonge mensen met het vermogen tot zelfreflectie, analytisch vaardig, die een eigen visie kunnen formuleren, communicatief sterk zijn en daadkracht tonen. We zoeken creatieve toekomstmakers die de veranderende wereld mee willen helpen vorm geven!

Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie, communicatie, economie, ICT/informatica, financiën? Of een andere opleiding, waarvan jij kunt toelichten dat deze voor corporaties relevant is? En heb je maximaal twee jaar werkervaring? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in een gecombineerd traject van werk, opleiding en training, en persoonlijk leiderschap? Solliciteer dan nu naar een traineeplek in Talent in Huis!

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Strategie en Beleid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

- Een contract van 36 uur per week

 - In 1,5 jaar tijd +/- 50 dagdelen training/werksessie/coaching

- Je contract (3 keer een half jaar in dienst bij de deelnemende corporaties) valt onder de CAO Woondiensten 

- Salarisschaal G, instapsalaris schoolverlater en nieuwe instroom 

 - Je bent, net als je collega’s, medewerker op een afdeling. Geen stagiair!

Contact

Enthousiast? De eerste werkdag van deze 11e editie is maandag 14 januari 2019. De selectiedagen vinden plaats op 13 en 20 november 2018. Kijk op www.talentinhuis.nl voor meer informatie en solliciteer uiterlijk 31 oktober voor een plek in Talent in Huis 11 via https://www.talentinhuis.nl/solliciteren/.

Over Diverse woningcorporaties en/of Aedes

Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties. Zij maakt zich sterk voor de condities waaronder de aangesloten corporaties hun werk kunnen doen. Aedes geeft voorlichting en informatie en initieert onderzoek en productontwikkeling. Aedes is ook de werkgeversvereniging van de corporatiebranche waarin ruim 28.000 werknemers dagelijks werken aan goed, betaalbaar en duurzaam wonen.

De vereniging is gevestigd in Den Haag. Bij de organisatie zijn ca. 80 medewerkers werkzaam.

Solliciteer direct