Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Technisch bewonersspecialist gezocht!

Werkgever
Area
Plaats
Uden
Plaatsingsdatum
dinsdag 11 september 2018
Sluitingsdatum
maandag 1 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De afdeling Wonen van Area is bezig met een intensief veranderingsproces. Wij willen dat er écht meer aandacht is voor onze bewoners. Niet alleen zeggen dat je de bewoner centraal zet, maar ook daadwerkelijk doen.

Om dat beter te kunnen doen gaan wij werken in 5 wijkteams. In ieder wijkteam werken drie personen/bewonersspecialisten, die met elkaar zorg dragen voor hun bewoners op het gebied van verhuur, leefbaarheid, incasso, onderhoud en nieuwbouw- en renovatieprojecten. De wijkteams kennen daarbij de behoeften van hun bewoners en weten wat er op operationeel en tactisch niveau nodig is om in die behoeften te voorzien en zijn sparringpartner voor het strategisch kader. Daarmee komt de focus voor de teams primair op de bewoner te liggen en niet op de uitvoering van een specifieke functie. Je bent niet langer specialist op een bepaald functiegebied, maar als specialist gericht op de bewoner. Binnen de wijkteams bestaat er geen vaste taakverdeling. Als team verdeel je onderling het werk, waarbij wordt ingespeeld op ieders kwaliteiten en interesses.

De Technisch Bewonersspecialist (36 uur per week)
Deze persoon gaat aan de slag in een aantal wijken in Uden. De huidige 2 personen in dit team vervullen tot op heden de functie van projectconsulent en medewerker leefbaarheid. In dit team wordt gezocht naar een breed inzetbaar persoon met technische affiniteit en ervaring rond niet-planmatig onderhoud.

 • Spreekt het je aan om op een vernieuwende wijze om te gaan met onze bewoners en woningzoekenden?
 • Zie je het als een uitdaging om onze doelgroep zelfredzamer te krijgen?
 • Voel jij als geen ander aan waar onze bewoners of woningzoekenden behoefte aan hebben en denk je vervolgens graag met ze mee?
 • Ben jij prima in staat om bewoners en collega’s aan te spreken als het nodig is?
 • Ben je flexibel in werktijden, ook af en toe in de avonduren?
 • Vind je het leuk om actief bij te dragen aan deze verandering?

 Als je bovenstaande vragen zonder twijfel met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan kan deze functie op jouw lijf geschreven zijn.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Bouwkunde

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Sensitiviteit en Lef

 • Goed in het organiseren van werkzaamheden

 • Verbindend en flexibel

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch toezicht
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Area zoekt een technisch bewonersspecialist; een baan voor 36 uur per week.

De aanstelling vindt plaats op basis van de CAO Woondiensten in schaal H (€ 3.057,00 - € 3.685,00 op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van kennis en ervaring.

Contact

Herken je jijzelf in dit profiel en wil je solliciteren? Maak dan je interesse vóór 30 september kenbaar door jouw CV + motivatiebrief te sturen naar hrm@areawonen.nl onder vermelding van vacature Bewonersspecialist. Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Voor informatie over deze functie kan je contact opnemen met Norbert Verheijen, Manager Wonen (mvanstraaten@areawonen.nl of 0413-388235).

Over Area

Area is een woningcorporatie met zo’n 8000 woningen in de regio Uden/Veghel.De wortels en de toekomst van Area liggen in deze omgeving.

Area stelt de woonbeleving van haar bewoners centraal. Een beleving van een woonomgeving waar het veilig voelt; een buurt waar bewoners oog hebben voor elkaar. Samen laten we wonen leven.

Op www.areawonen.nl kun je meer lezen over onze woningcorporatie.

Area baseert haar denk- en werkwijze op de volgende kernwaarden:

 • Hartelijk
 • Verbindend
 • Uitdagend

 Bij Area zijn ongeveer 90 medewerkers in dienst.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen