Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Technisch administratief medewerker

Werkgever
ProWonen
Plaats
Borculo
Plaatsingsdatum
donderdag 4 juli 2019
Sluitingsdatum
donderdag 18 juli 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Voor de afdeling Vastgoed zijn we vanwege uitbreiding op zoek naar een technisch administratief medewerker.

De afdeling Vastgoed bestaat in totaal uit 18 medewerkers en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, voorbereiden, organiseren en laten uitvoeren van nieuwbouw, onderhoud- en renovatieprojecten. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met de planning en uitvoering van planmatige onderhoudswerkzaamheden.


Wat ga je doen?
Als technisch administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct en volledig bijhouden van de digitale administratie van de afdeling Vastgoed. Je zorgt dat de gegevens m.b.t. projecten en planmatig onderhoud op een juiste wijze verwerkt worden in onze systemen. Je zorgt dat de informatie in de woningcartotheek up to date is (denk daarbij aan wijzigingen bij mutatie woning, EPA-label, onderhoud installaties, complexplannen).
Kortom: je bent degene die ervoor zorgt dat alle vastgoeddata op orde is en dat iedereen binnen de organisatie over de juiste gegevens t.a.v. onze woningen en wooncomplexen beschikt.
Je bent niet alleen administratief onderlegd, de technisch administratief medewerker die wij zoeken heeft ook enige technische kennis. 

 

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO-opleiding op niveau 4.

Ook breng jij het volgende mee:

  • Ervaring in een soortgelijke functie.

  • Administratief zeer sterk.

  • Affiniteit met techniek.

  • Affiniteit met het werken met Autocad is een pré.

  • Verantwoordelijkheidsgevoel voor de vastgoedadministratie.

  • Communicatief sterk en gemakkelijk schakelen.

  • Ambitie om tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling.

 

Wie ben je als persoon?
Je bent accuraat in het uitvoeren van je werkzaamheden. Je staat stevig in je schoenen om de benodigde informatie bij medewerkers op te halen. Je bent communicatief sterk en neemt niet zomaar genoegen met een antwoord. Je ziet het als een uitdaging data op orde te brengen en te verwerken. Je bent niet afwachtend en neemt initiatief. Je bent zelforganiserend, maar weet daarnaast ook wanneer je het team er bij moet betrekken.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Financieel/Administratief, Technisch uitvoerend
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28-32 uur

Een veelzijdige en afwisselende functie in een open, transparante en ambitieuze organisatie. Daarnaast krijg je er natuurlijk 80 hele leuke collega’s bij!
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. Verder kennen we prima secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het flexibel invullen van de werktijden. De functie is ingeschaald in salarisschaal E van het Handboek functie-indeling Woondiensten. Het betreft een structurele formatieplaats. 


Doorgroeimogelijkheden
Heb je daarnaast ambitie om door te groeien naar de functie van onderhoudsregisseur? Dan behoort dit op termijn ook tot de mogelijkheden.

Contact

Bij inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Rudi Goldewijk, coördinator Planmatig Onderhoud. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij Marieke Simmelink, personeelsadviseur. Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer (0545) 28 50 00. Ben je enthousiast? Mail dan uiterlijk donderdag 18 juli jouw motivatie en CV. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 25 juli. We zijn ons bewust dat de vacature midden in de vakantieperiode uitgezet wordt. Ben je 25 juli nog op vakantie en niet in de gelegenheid om op gesprek te komen? Dan willen we je wel oproepen te reageren.

Over ProWonen

ProWonen is een eigentijdse, Achterhoekse woningcorporatie, die werkt volgens het motto “Thuis bij ProWonen”. We staan voor persoonlijke aandacht, luisteren, verbinden en het verschil maken in de kleine dingen. ProWonen verhuurt en onderhoudt meer dan 8.000 woningen, garages en bedrijfsruimten. We zijn een maatschappelijk betrokken corporatie en vinden een goede dienstverlening zeer belangrijk. Samen met zo’n 80 enthousiaste collega’s zetten wij ons in om klanten prettig te laten wonen. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen