Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Technisch administratief medewerker m/v 36 uur per week

Werkgever
Woningstichting GoedeStede
Plaats
ALMERE
Plaatsingsdatum
maandag 29 oktober 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 16 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De technisch administratief medewerker valt onder de afdeling vastgoed. Deze afdeling is zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwbouw als het onderhouden van ons bezit door het uitvoeren van planmatig, dagelijks en mutatieonderhoud.

Taken

 1. Administratie
  Je zorgt voor het definiëren en administreren van ons proces dagelijks en mutatieonderhoud, zowel intern als extern, handelt dit correct af in onze systemen.

 2. Plannen
  Je zet de dagelijkse planningen uit voor dagelijks en mutatieonderhoud voor de opzichters en verwerkt de terugkoppelingen in onze systemen.

 3. Communicatie
  Je bent verantwoordelijk voor juiste, tijdige en volledige communicatie met derden (klanten, aannemers, collega's en overige partijen) en legt dit vast in onze systemen.

 4. Dagelijks onderhoud
  Je beoordeelt klachten en storingen op technisch gebied, al dan niet door het laten uitvoeren van technische inspecties door onze opzichters.
  Je bewaakt de voortgang en communiceert hierover met de huurder en aannemers.

 5.  Mutatieonderhoud
  Je plant de technische vooropname en eindopname, legt dit eenduidig vast en zorgt na oplevering dat de mutatie correct is verwerkt in onze systemen.

 6. Kwaliteit
  Je zorgt voor correcte en volledige verwerking van het dagelijks en mutatieproces in onze systemen. Je signaleert knelpunten en doet voorstellen die de kwaliteit en efficiency van processen verhoogt.

 Competenties

 • Plannen, organiseren en verwerken

 • Communicatieve vaardigheden

 • Resultaatgerichtheid

 • Samenwerken

 • Integriteit

 • Flexibiliteit

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

De doelstelling van de functie is het definiëren, plannen en administreren van ons proces dagelijks en mutatieonderhoud, zowel intern als extern, en correcte afhandeling in onze systemen.

Daarnaast vragen wij:

 • Een opleiding op MBO niveau, richting bouwkunde.
 • Je bent handig met Office en andere systemen.
 • Kennis van Tobias AX en ShareWorX is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur per week uur

De technisch administratief medewerker wordt beloond voor zijn/haar werkzaamheden conform de CAO Woondiensten. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is ingeschaald in schaal F (maximaal € 3.019,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Contact

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Richard Colly, teammanager Vastgoed. Voor procedurele vragen neem je contact op met José Mersie, P&O. Beiden zijn te bereiken op 036-5395394. Jouw reactie voorzien van curriculum vitae zien we graag zo snel mogelijk maar uiterlijk 16 november aanstaande tegemoet op vacatures@goedestede.nl.

Over Woningstichting GoedeStede

Werken bij een ondernemende, professionele en inventieve woningcorporatie?
Het kan in Almere! De snelst groeiende stad van Nederland. Almere heeft dan ook alle kenmerken van een grote stad. Voor een woningcorporatie dus een uitdagende omgeving. GoedeStede streeft naar een bijzondere positie in deze unieke woningmarkt.

Bij GoedeStede werken zo'n 50 enthousiaste collega's. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Voor onze klanten beheren we circa 8.000 woningen. Het woonplezier van onze klanten is hierbij een belangrijk thema. We schenken extra aandacht aan degenen die een steun in de rug nodig hebben.

Solliciteer direct