Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Technisch administratief medewerker - 2

Werkgever
VVE-Beheer Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 3 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Technisch Administratief Medewerker - 2 medewerker ben je verantwoordelijk voor de volledige vastlegging en verwerking van reparatieverzoeken en –opdrachten van technische storingen, gebreken en klachten.


Tot je taak behoort met name het telefonisch in behandeling nemen en afwikkelen van reparatieverzoeken waarbij nader onderzoek noodzakelijk is.
De veelal technisch georiënteerde verzoeken zet je bij de juiste reparatie- of onderhoudsbedrijven uit.
Je vraagt offertes op, je beoordeelt deze en overlegt deze voor akkoord aan de betreffende besturen.
Je houdt een vinger aan de pols tijdens de verdere afhandeling, waarbij je de klant, de besturen of de leverancier telefonisch of schriftelijk informeert over de voortgang.

In deze functie is het noodzakelijk dat je naast basis bouwkundig en technisch inzicht, ook beschikt over de nodige vaardigheden voor computer- en administratieve werkzaamheden, telefonie en communicatie.

Door het geregelde spoedeisende karakter van de reparatieverzoeken kan de afdeling Service Onderhoud soms als een hectische afdeling worden bestempeld. Samen met 10 collega’s weet je in deze hectiek echter de rust te bewaren en zelfstandig de juiste beslissingen te nemen (al of niet in overleg met onze opzichter of projectleider). Je bent als Technisch Administratief Medewerker -2 dan ook zelfverzekerd, stressbestendig en efficiënt.

Wij vragen

Opleiding
VMBO, HAVO, VWO, MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)
  • Afgeronde VBO+/ MBO opleiding, met bouwkundig inzicht.
  • Relevante praktische kennis en werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen VvE-beheer.
  • Inzicht in technische en administratieve processen in Vastgoedbeheer.
  • Precisie, zorgvuldigheid en kwaliteit in je werk waarbij je ook onder bijzondere en drukke omstandigheden in staat blijft te schakelen en te leveren.
  • Professionele en dienstverlenende instelling waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat.
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen (in woord en geschrift).
  • Door de hoge eisen die je aan jezelf en het team stelt ben je bereid die extra stap te zetten als de situatie erom vraagt.
  • Kennis van het softwaresysteem Twinq is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch uitvoerend, Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
24 - 36 uur uur

Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast contract bij goed functioneren. Het fulltime salaris bedraagt tussen € 2.540,- en € 3.019,- bruto per maand (schaal F, per 1 augustus 2018). Naast de Cao Woondiensten gelden er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand.

Contact

Mark Haagmans tel. 020 520 9036. Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een voorrangspositie in de selectieprocedure. Gedurende de sollicitatieprocedure wordt er zorgvuldig met de door u versterkte gegevens omgegaan (volgens de richtlijnen van de privacywetgeving AVG).

Over VVE-Beheer Amsterdam

VvE Beheer Amsterdam (VBA) is een onderneming met circa 70 medewerkers in de zakelijke dienstverlening. Zij biedt een breed pakket diensten aan ruim 1000 VvE’s in Amsterdam en de Noordelijke Randstad. Naast vastgoedbeheer zoals groot onderhoud en dagelijks technisch beheer, levert VBA haar klanten administratieve en bestuurlijke diensten. 

Door de veelzijdigheid aan diensten die VBA aanbiedt, hebben ook de medewerkers van VBA uiteenlopende professionele werkervaring en kennis. De drie grootste groepen medewerkers zijn technische professionals zoals technisch projectleiders, financiële specialisten die de volledige financiële rapportages en administratie van de 1000 VvE’s beheren en accountmanagers die zich bezig houden met relatiebeheer en bestuurlijke diensten. 
Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij VBA te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: nuchter, informeel, persoonlijk, dynamisch en uitdagend.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen