Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teammanager wonen

Werkgever
Woningstichting Samenwerking Vlaardingen
Plaats
Vlaardingen
Plaatsingsdatum
dinsdag 12 februari 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 12 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Een mooie uitdaging om, in samenwerking met medewerkers, management, stakeholders en in het bijzonder de huurders, te werken aan de realisatie van een vernieuwende en klantgerichte afdeling Wonen.

De leidinggevende waarmee wij graag in gesprek komen is enthousiast, energiek, positief en heeft een hart voor de volkshuisvesting. De verbindende kracht die wij zoeken beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is in staat om medewerkers te motiveren, te verbinden en uit te dagen in hun persoonlijke ontwikkeling. We zoeken een open persoonlijkheid die eerder tussen het team staat dan erboven, echt luistert, meedenkt, verantwoordelijkheid neemt voor de werksfeer, prestaties, motivatie, werkplezier en de mate waarin collega’s zich kwetsbaar durven op te stellen.  Goede woningen, tevreden huurders en een prettig leefklimaat in de wijken en buurten vormen het centrale doel.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wij vragen van onze nieuwe teammanager:

 • Ervaring met sociale interactie met huurders.
 • Bevlogenheid en voorbeeldgedrag in klantgedrevenheid en klantgericht denken en handelen.
 • Ontvankelijkheid voor ideeën, inzichten en andere meningen over woonwensen.
 • Helderheid en transparantie in communicatie.
 • Voelt zich thuis binnen een netwerkorganisatie, sterke sociale en zakelijke interactie met klant en overige stakeholders;
 • Resultaatgerichtheid in organiseren, coördineren en behalen van bedrijfsdoelstellingen.
 • Kennis van en ervaring met procesoptimalisatie, assetmanagement, wonen, welzijn en zorg.
 • Effectief omgaan en schakelen tussen, soms tegenstrijdige, belangen.
 • Toegankelijkheid.
 • Daadkracht.
 • Verantwoordelijkheid/ eigenaarschap.
 • 100% Inzet en commitment.
 • Een goed gevoel voor humor.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 tot 36 uur

Contact

De werving en selectie is in samenwerking met CBK werving & selectie. Van kandidaten, die ervan overtuigd zijn dat ze voldoen aan bovenstaand profiel en succesvol invulling kunnen geven aan deze functie, ontvangen wij graag het Curriculum Vitae, voorzien van motivatie, ter attentie van Ed Knoppert, via www.cbk.org, uiterlijk dinsdag 5 maart 2019. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Acquisitie, naar aanleiding van deze advertentie, wordt niet in behandeling genomen. Verificatie, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt, evenals een assessment, deel uit van de selectieprocedure.

Over Woningstichting Samenwerking Vlaardingen

Woningstichting Samenwerking Vlaardingen verhuurt en beheert zo’n 3600 woningen.  Met het oog op de toekomst investeert Samenwerking in het bieden van goede huisvesting voor verschillende doelgroepen in Vlaardingen. De wensen van de huurder staan centraal en eigenschappen als betrouwbaarheid, maatschappelijk betrokken en professionaliteit zijn voor Samenwerking leidend.

November 2018 is de nieuwe directeur-bestuurder gestart. De taken, verantwoordelijkheden en verwachte prestaties van alle 29 medewerkers zijn opnieuw gedefinieerd. De organisatie is volop in ontwikkeling. De teammanagers vormen, samen met de directeur-bestuurder, het managementteam en bouwen mee aan een solide organisatie die is voorbereid op de ingewikkelde vraagstukken en dilemma’s van de volkshuisvesting.

Voor het verder ontwikkelen en professionaliseren van de medewerkers en processen van de afdeling Wonen zijn wij op zoek naar een eigentijdse leiding gevende Teammanager wonen

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen