Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider wijk- en complexbeheer

Werkgever
Vestia
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
donderdag 29 maart 2018
Sluitingsdatum
zondag 15 april 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Teamleider Wijk- en Complexbeheer ben je operationeel leidinggevende van een team van ongeveer 20 wijk- en complexbeheerders. Je bent verantwoordelijk voor het wijk- en complexbeheer in Rotterdam Zuid en Hoogvliet. De vacature is voor 36 aantal uur per week en je standplaats is de vestiging Hilledijk. Hiërarchisch val je rechtstreeks onder de Manager Sociaal Beheer & Leefbaarheid.

 

Voor wie werk je?

Vestia is een grootstedelijke woningcorporatie en verhuurt en beheert woningen in heel Nederland, met de focus op vier kerngemeenten: Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer.
De vestiging Hilledijk werkt vanuit Rotterdam Zuid en beheert ca. 19.000 verhuureenheden in de Rotterdam Zuid en Hoogvliet.

 

De directie Wonen zet zich in voor goed wonen in een prettige woonomgeving met een goede en betrouwbare dienstverlening. We luisteren naar onze bewoners en werken nauw samen met partijen in de wijk, zoals gemeenten, zorginstellingen, wijkteams en bewonerscommissies.


De afdeling Sociaal Beheer en Leefbaarheid is primair verantwoordelijk voor een goed sociaal woon-  en leefklimaat in onze complexen en bestaat in totaal uit 35 medewerkers. Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleider Wijk- en Complexbeheer. De wijk- en complexbeheerders zijn verantwoordelijk voor het eerstelijns contact met onze klanten. Als ambassadeurs van Vestia zijn zij het visitekaartje in de wijk.

Wat je doet
De functie van Teamleider Wijk- en Complexbeheer is uitdagend en veelzijdig.

 • Je geeft operationeel leiding (op afstand) aan 20 wijk- en complexbeheerders verspreid over 10 wijkkantoortjes.

 • Je coacht, ondersteunt en faciliteert de medewerkers bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

 • Je bent verantwoordelijk voor het P&O-beheer van je team, waaronder het voeren van plannings- functionerings- en beoordelingsgesprekken en ziekteverzuim.

 • Je onderhoudt contacten met derden die een bijdrage kunnen leveren aan een goed woon- en leefklimaat in de wijken.

 • Je vertegenwoordigt Vestia in interne en externe overleggen op het gebied van leefbaarheid, wijkbeheer, samenlevingsopbouw en operationeel beleid.

 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening op het gebied van schoon, heel & veilig. Je bent budgetverantwoordelijk, schrijft verbetervoorstellen en rapporteert over de behaalde resultaten.

  Door de maatschappelijke ontwikkelingen heb je ook te maken met kwetsbare doelgroepen (vanwege een beperking, verslavings- of psychische problematiek) en soms toenemende sociale problematiek in onze wijken.

Hoe pak je dat aan

Jij bent iemand die positief in het leven staat, in mogelijkheden denkt en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je hebt ervaring met leidinggeven op afstand en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandigheid en flexibiliteit zijn essentieel. Je hebt een natuurlijk overwicht en je neemt je team mee in ontwikkelingen. Je legt moeiteloos de verbinding met collega’s van andere vakdisciplines en maatschappelijke organisaties om je resultaten te behalen op het gebied van verbetering leefbaarheid en participatie in de wijken.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wat wij vragen

 • Een afgeronde HBO opleiding

 • Hands on mentaliteit

 • Werk ervaring binnen een klantgerichte afdeling of organisatie

 • Kennis en ervaring met wijk- en complexbeheer en participatie is een pré

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wat wij bieden

Als medewerker van Vestia val je onder de cao Woondiensten. Je hebt een 36-urige werkweek, waarbij flexibel werken mogelijk is. Deze functie is ingedeeld in schaal I, met een maximum van € 4.167,- op basis van 36 uur per week. Je salaris wordt bepaald op basis van je relevante werkervaring. Naast je salaris bieden wij aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, die je deels flexibel kan inrichten via het Woondiensten Cafetaria Systeem.

 

Sollicitatie proces

Reageer voor 11 april op deze vacature met jouw CV en motivatie. Na sluiting van de vacature beoordelen we de binnen gekomen sollicitaties en maken we een 1e selectie.

Zit je bij de selectie? Er volgt een 1e gesprek op donderdag 19 april in de middag. In de opvolgende week volgt een 2e gesprek. Een assessment en ook een integriteitsscreening maakt onderdeel uit van de procedure.

Zien jij en Vestia het zitten? Dan volgt een telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek, een contract en mag je je handtekening zetten.

Contact

Vragen over de vacature? Neem contact op met Hetty Ohlen, Manager Sociaal Beheer & Leefbaarheid, via 088 - 124 2424.

Over Vestia

Vestia staat voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden)inkomen en/of een kwetsbare positie.

Vestia is een grootstedelijke corporatie en verhuren, verkopen en beheren woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen