Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider vastgoed beheer

Werkgever
Sité Woondiensten
Plaats
Doetinchem
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever, Sité Woondiensten in Doetinchem, zijn wij op zoek naar een Teamleider Vastgoed Beheer (36 uur). Als Teamleider Vastgoed Beheer ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team Vastgoedbeheer en draag je zorg voor het verder professionaliseren van het team en bijbehorende werkprocessen. Speerpunten op het gebied van vastgoedbeheer binnen Sité zijn: resultaatgericht onderhoud, klantgericht en regisserend werken. Sité werkt nauw samen met omliggende corporaties. In het bijzonder met Wonion gericht op vastgoedbeheer.

Verantwoordelijkheden

 • Leidinggeven aan het team Vastgoedbeheer van Sité, bestaande uit 15 medewerkers
 • Sturen op, en verantwoordelijk voor, de resultaten en doelen van het team Vastgoedbeheer
 • Geven van heldere kaders en de juiste richting, passend binnen de visie en koers van de organisatie
 • Stimuleren van de ontwikkeling, creativiteit en zelfregie van medewerkers
 • Zorgdragen voor optimale, doelmatige en efficiënte klantprocessen
 • Opstellen en uit (laten) voeren van (meerjarige) onderhoudsplannen
 • Stimuleren van verbinding en samenwerking met andere afdelingen
 • Structurele en constructieve afspraken maken met externe partijen gericht op het vastgoedbeheer
 • Bijdragen aan de samenwerking met buurcorporatie Wonion wat betreft de doorontwikkeling van de vraagstukken binnen vastgoedbeheer
 • Gesprekspartner voor klanten/bewoners, externe partijen en samenwerkingspartners zoals gemeenten en zorgpartijen
 • Rapporteren aan de Manager Bedrijfsvoering

De functie van Teamleider Vastgoed Beheer is een mooie kans voor een gedreven kandidaat met een eigentijdse manier van leidinggeven. Je draagt bij aan de realisatie van een flinke ambitie als het gaat om het realiseren van woningen voor de toekomst. De belangrijkste thema’s voor de komende jaren zijn het luisteren naar de klant, planmatig en resultaatgericht onderhoud en samenwerken. Daarbij past maatwerk, persoonlijk in gesprek zijn en samen optrekken met huurders, bewonersorganisaties en partners.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)
 • HBO+/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring in een leidinggevende rol
 • Ervaring met vastgoed beheer
 • In staat om situationeel leiding te geven en medewerkers te laten excelleren
 • Kennis van en inzicht in klantomgevingen en sterke affiniteit met woonvraagstukken
 • In staat om een netwerk op te bouwen, duurzame relaties te verbinden en Sité extern te vertegenwoordigen
 • Type: organisator, verbinder, motivator, inlevend vermogen, netwerker, enthousiasmerend, daadkrachtig en toegankelijk

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

BedrijfsomschrijvingSité is een woningcorporatie met ongeveer 7.800 woningen in de gemeenten Bronckhorst en Doetinchem. Sité vindt het belangrijk dat iedereen goed kan wonen in Doetinchem en in Bronckhorst. Daarom staan zij voor goede en betaalbare woningen, voor mensen die daar zelf niet of moeilijk in kunnen voorzien. Sité is de aanspreekbare verhuurder: zij zetten maximaal in op maatwerk en sluiten aan bij de wensen en ideeën van bewoners. Dit vraagt een manier van handelen die start bij wat mensen willen en niet bij wat de organisatie denkt dat goed voor ze is. 

Werkzaam zijn in de centrumgemeente Doetinchem vraagt om een extra inzet in het sociaal domein; kwetsbare mensen willen vanwege het aanbod aan zorg en voorzieningen graag in deze centrumgemeente wonen. In Bronckhorst spelen andere kwesties: hier neemt de bevolking nu al af en is het de kunst om de kernen leefbaar te houden. Sité draagt bij aan de opgaven in deze gemeenten en de regio. Mensen staan centraal in al het werk van Sité. 

www.swd.nl

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Sité Woondiensten gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Teamleider Vastgoed Beheer. 

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 6 augustus 2018. De eerste gesprekken worden tussen 8 en 22 augustus gevoerd door Tom Munster bij Siebert & Wassink. De eerste gesprekken met Sité Woondiensten zijn gepland op 28 augustus. Vervolggesprekken me Sité Woondiensten worden gepland tussen 3 en 7 september 2018. 

Vanwege de vakantieperiode kan er afgeweken worden van eerder genoemde data. 

Neem voor meer informatie contact op met Tom Munster van Siebert & Wassink. Of solliciteer via de sollicitatiebutton. 

t: 053 – 480 35 50 
m: 06 – 430 307 99 
e: munster@siebertwassink.nl 
w: www.siebertwassink.nl

Over Sité Woondiensten

Sité is een woningcorporatie met ongeveer 7.800 woningen in de gemeenten Bronckhorst en Doetinchem. Sité vindt het belangrijk dat iedereen goed kan wonen in Doetinchem en in Bronckhorst. Daarom staan zij voor goede en betaalbare woningen, voor mensen die daar zelf niet of moeilijk in kunnen voorzien. Sité is de aanspreekbare verhuurder: zij zetten maximaal in op maatwerk en sluiten aan bij de wensen en ideeën van bewoners. Dit vraagt een manier van handelen die start bij wat mensen willen en niet bij wat de organisatie denkt dat goed voor ze is. 

Werkzaam zijn in de centrumgemeente Doetinchem vraagt om een extra inzet in het sociaal domein; kwetsbare mensen willen vanwege het aanbod aan zorg en voorzieningen graag in deze centrumgemeente wonen. In Bronckhorst spelen andere kwesties: hier neemt de bevolking nu al af en is het de kunst om de kernen leefbaar te houden. Sité draagt bij aan de opgaven in deze gemeenten en de regio. Mensen staan centraal in al het werk van Sité. 

www.swd.nl

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen