Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider onderhoud m/v 36 uur

Werkgever
Woonbedrijf ieder1
Plaats
Deventer
Plaatsingsdatum
donderdag 3 mei 2018
Sluitingsdatum
donderdag 24 mei 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Teamleider onderhoud m/v (36 uur per week)

Wegens het aanstaande vertrek van een collega zijn wij voor de afdeling onderhoud op zoek naar een Teamleider onderhoud.

Woonbedrijf ieder1 ziet haar eigen onderhoudsafdeling met ca. 65 medewerkers als een belangrijke asset om op haar maatschappelijke taak op het gebied van leefbaarheid en kwaliteit van het vastgoed te excelleren in efficiency en in een klanttevredenheid hoger dan een 8.

De Teamleider onderhoud stuurt binnen de afdeling de planning, het magazijn en de twee uitvoeringsteams reparaties aan. Als Teamleider zoeken wij in jou een gedreven professional die samen met een enthousiast team professionals onze service en logistieke processen verder kan en gaat verbeteren. Daarbij is de functie Teamleider gericht op het stimuleren, coachen en begeleiden van de professionals binnen het team en het samen met hen ondersteunen en organiseren van onze dienstverlening aan de huurder.

Woonbedrijf ieder1 is in december 2017 gestart met de organisatieontwikkeling met als leidend thema “Dicht bij huis ”. Als Teamleider bieden wij je de mogelijkheid om actief bij te dragen aan deze organisatieontwikkeling.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jij hebt:

 • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Technische bedrijfskunde, Logistiek of Bouwkunde

 • ervaring met leiding geven, het coachen van medewerkers en het stimuleren van gewenst gedrag

 • functie-inhoudelijk gerelateerde kennis

 • een logistieke of bouwtechnische achtergrond

 • grondige oriëntatie op de interne processen

 • algemene kennis van organisatie en management

 • kennis van en ervaring met het optimaliseren van processen

 

Jij bent:

 • in staat om te zorgen voor goede aansturing, coaching en inzet van mensen en inzet van middelen. Je stimuleert gewenst gedrag in overeenstemming met onze klantwaarden

 • iemand die aandacht heeft voor de behoeften van medewerkers

 • in staat de Veiligheid en Gezondheid binnen het team te bewaken o.a. door, waar nodig, VCA cursussen te laten volgen en door het naleven van de Arbo wet en de veiligheidsvoorschriften

 • in staat om randvoorwaarden voor het optimaal functioneren van de teams te creëren

 • ondernemend en beschikt over een analytisch en cijfermatig inzicht

 • omgevingsbewust en bent goed geïnformeerd. Je vertaalt tactische/strategische beslissingen en relevante externe ontwikkelingen naar operationele doelen en werkprocessen

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Technisch uitvoerend, Technisch toezicht, Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Wij bieden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling. Je standplaats wordt Deventer maar je bent uiteraard ook inzetbaar in werkgebied Zutphen. Een goed georganiseerde bedrijf met betrokken collega’s en een open cultuur. Deze functie is ingedeeld in schaal J conform CAO Woondiensten, waarbij het salaris uiteindelijk afhankelijk is van de opleiding, leeftijd en ervaring. Het gaat om een vaste formatieplaats, waarbij wij in eerste instantie een jaarcontract aanbieden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteren

Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en CV voor 24 mei 2018 naar marijke.delabeij@ieder1.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 30 mei 2018 en 4 juni 2018. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ard Hengeveld, Manager onderhoud op telefoonnummer 088-1110222. Meer informatie op www.ieder1.nl

 

Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Over Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop. Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Dat maakt ons de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen