Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider i&a en facilitaire zaken

Werkgever
Woonkwartier
Plaats
Zevenbergen
Plaatsingsdatum
vrijdag 1 maart 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 15 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonkwartier is een innovatieve organisatie en heeft digitalisering hoog op de agenda staan. Als betrokken teamleider geef je invulling aan deze agenda. Hierbij stuur je het team aan dat verantwoordelijk is voor informatisering, automatisering, applicatiebeheer, functioneel beheer en de facilitaire diensten. Met jouw team zorg je dat de organisatie op deze gebieden optimaal wordt ondersteund. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, actualiseren en uitvoeren van het I&A beleid, waaronder ook het informatiebeveiligingsbeleid en het privacybeleid. En je bent de architect van het ICT-landschap binnen Woonkwartier, waar Woonkwartier op het gebied van ‘services’, ‘beheer’ en ‘changes’ (SLA)-afspraken heeft gemaakt met externe partners.

Wat ga je doen?

- Je geeft leiding aan het team I&A en facilitaire zaken.

- Je adviseert vanuit onze bedrijfsambities het MT en bestuur over relevante I&A ontwikkelingen en trends en draagt zorg voor het actueel houden van het I&A beleid en de uitvoering daarvan.

- Je geeft richting aan en bewaakt de architectuur van alle digitale processen en applicaties, de informatie- en gegevensstromen en overige ICT-toepassingen.

- Je kent de ins en outs van de AVG en bent verantwoordelijk voor beleid en de bewustwording hiervan binnen de organisatie.

- Je onderhoudt contacten met externe leveranciers ten behoeve van inkoop en SLA beheer.

- Je hebt de regie over projecten op het gebied van informatisering en automatisering.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Met jouw verbindende persoonlijkheid weet jij jouw team te motiveren om de organisatie optimaal te ondersteunen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van I&A en bent in staat vanuit jouw kennis en ervaring goed onderbouwde en weloverwogen adviezen hierover uit te brengen. Collega’s en leveranciers ervaren jou als een stevige maar prettige gesprekspartner met kennis van zaken. Je denkt graag proactief mee op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je hebt ervaring met projectmatig werken. Je beschikt over minimaal een HBO diploma op I&A gebied, bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica, informatiemanagement of een gelijkwaardige opleiding.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Woonkwartier is open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige informele werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken wat flexibel werken en ook thuis werken mogelijk maakt. Wie bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder opleidingsmogelijkheden en een iPhone, iPad, laptop) en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal K en kent een salaris van max. € 5.185,- bruto per maand. Wij starten met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband

Contact

Reageren? Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 15 maart je motivatie en CV naar hr@woonkwartier.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, HR adviseur of Robin Lambrechts, manager Bedrijfsvoering via 0168 35 00 00.

Over Woonkwartier

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo'n 9.000 woningen in achtien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto "altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen