Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider hrm (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
woensdag 9 oktober 2019
Sluitingsdatum
zondag 3 november 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Teamleider HRM is een veelzijdige baan. Voor iemand met jouw ervaring is dat geen enkel probleem. Met jouw visie op modern HRM-beleid, help je onze organisatie om elke dag te leren en te verbeteren. Je enthousiasmeert ons team en weet te inspireren met jouw vernieuwende ideeën en processen. Je bent een projectmanager, organisatieadviseur en verandermanager ineen. Daarmee faciliteer je vanuit HRM de beoogde organisatieontwikkeling en zorg je moeiteloos voor herziening van het functiegebouw, de beste leiderschapsontwikkeling en het vernieuwen van onze HR-cyclus. 

Samen met het team ben je de sparringpartner en adviseur van het management en bestuur. Ook vertegenwoordig je Woonzorg Nederland op HRM-gebied in de samenwerking met externe partijen. Je bent het vakinhoudelijk aanspreekpunt voor de organisatie en houdt je verder bezig met:

 • Het versterken van de rol van HR als business partner
 • Het verder vernieuwen van het HR instrumentarium
 • Het initiëren en regisseren van complexe HRM-projecten.
 • Het creëren van draagvlak over genomen besluiten.
 • Participeren in organisatie brede projecten.
 • Participeren in- en externe overlegstructuren voor de afstemming van beleidsimplementatie.

Als coachend leider ben je in staat de talenten binnen jouw team maximaal te benutten.

Wij vragen

Opleiding
WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jij bent een verbinder die graag het goede voorbeeld geeft en voorop gaat in de ontwikkeling van Woonzorg Nederland. Zodra je een besluit neemt, communiceer je dat duidelijk en inspirerend. Je neemt graag het voortouw en geeft altijd het goede voorbeeld in het creëren van een open en ondersteunende cultuur. Dankzij jouw coaching benut je talent binnen het team maximaal. In je communicatie ben je naast enthousiast en empathisch zeker ook zakelijk sterk. Verder vinden wij het volgende op jouw CV: 

 • WO- werk- en -denkniveau.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare HR-functie.
 • Organisatiekundige kennis en ervaring met organisatieontwikkeling. 

Daarnaast ben je:

 • goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in HRM
 • initiatiefrijk en ondernemend
 • resultaatgericht
 • een verbinder

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Financieel/Administratief, Staf, Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Een betekenisvolle baan waarin je samen met anderen de woonsituatie van senioren in Nederland op een hoger plan brengt. Verder krijg je bij ons alle ruimte voor persoonlijke groei en de garantie dat je écht kunt bijdragen aan de koers van onze organisatie. Je kunt ook rekenen op: 

 • Een bruto maandsalaris conform schaal L (maximaal € 5.934) CAO Woondiensten.
 • De mogelijkheid om studies te volgen die je beter maken in jouw werk.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een kies je eigen smartphone-beleid!

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Ga dan vóór maandag 4 november a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en laat het ons weten. Vertel ons daarbij wat je als eerste wilt aanpakken als je deze baan krijgt! Dat mag in een motivatiebrief, een vlog of in een sterk geschreven voorstel: als we maar kunnen zien wat er bij jou leeft! Wees wel snel, want de eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op woensdag 20 november of donderdag 21 november. Meer informatie? Neem contact op met Anne van Grinsven, manager strategie en organisatie via 020 – 666 2 666. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen