Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider financiën / sr. controller

Werkgever
Woningbedrijf Velsen (via HabiTask)
Plaats
IJmuiden
Plaatsingsdatum
donderdag 8 november 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 23 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Een (beginnend) leider die bouwt en meewerkt.

Namens Woningbedrijf Velsen (IJmuiden) zoekt HabiTask een:

Teamleider financiën / sr. controller (36 uur per week)

Over        Woningbedrijf Velsen is met 6.500 huurwoningen de grootste woningcorporatie in de gemeente Velsen. Woningbedrijf Velsen is volop in ontwikkeling; de portefeuille wordt sterk vernieuwd. Daarnaast ligt de uitdaging bij een efficiencyslag van de klantprocessen, de bedrijfsvoering en wendbaarder organiseren. De afdeling bedrijfsvoering professionaliseert mee om dit proces gedegen te ondersteunen.

De functie       Als teamleider financiën ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de financiële administratie en personeelsadministratie. Daarnaast ben je vraagbaak voor de controllers en geef je sturing aan afdelingen vanuit je rol als senior controller. Daarbij verschuiven er meer operationele taken van control naar administratie, waardoor control zich meer in de analyse en verbetering kan richten.

De uitdaging      De uitdaging is om de afdeling verder te ontwikkelen, zodat de medewerkers meer en complexere taken uit kunnen voeren. Met jouw kennis, inzicht en ervaring help jij bij de ontwikkeling naar een zelfstandig resultaatverantwoordelijk team. Dit vraagt om een goede samenwerking en onderlinge afstemming binnen het team.  De functie is geslaagd als de basis op orde is, pieken en uitzonderingen goed opgevangen kunnen worden, en de control afdeling goed in haar rol zit als volwaardige sparringspartner.

De lol       De lol zit erin dat het een brede functie is binnen een organisatie van overzichtelijke omvang waarbij je de collega’s echt kent. Je krijgt veel ruimte van de manager om verantwoordelijkheden naar eigen inzicht in te vullen. Je bent zijn sparringspartner bij beleidsontwikkeling, maar levert ook zelfstandig bijdragen aan beleidsonderwerpen als financiële sturing, treasury, personele regelingen, etc. Daarnaast sta je lekker met je voeten in de klei, en kun je de complexere dossiers nog zelf oppakken.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

We zoeken      Iemand met ervaring in de corporatiesector, een sterke persoonlijkheid die leiding wil geven (ervaring niet vereist, aanleg en enthousiasme wel).

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroepen
Financieel/Administratief, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

We bieden      Een betekenisvolle baan, ruimte en vertrouwen om de functie naar jouw eigenheid in te vullen, de kans om je te ontwikkelen als zowel inhoudsdeskundige als leidinggevende. Daarnaast een salaris in schaal K (€ 3.836 – € 5.185, o.b.v. 36 uur per week).

Contact

Heb je vragen over deze vacature, bel dan naar Robert de Heer (HabiTask): 06-53233930.

Over Woningbedrijf Velsen (via HabiTask)

Woningbedrijf Velsen is met 6.500 huurwoningen de grootste woningcorporatie in de gemeente Velsen. Woningbedrijf Velsen is volop in ontwikkeling; de portefeuille wordt sterk vernieuwd. Daarnaast ligt de uitdaging bij een efficiencyslag van de klantprocessen, de bedrijfsvoering en wendbaarder organiseren. De afdeling bedrijfsvoering professionaliseert mee om dit proces gedegen te ondersteunen.

Solliciteer direct