Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider financiële zaken

Werkgever
Triada
Plaats
Heerde
Plaatsingsdatum
woensdag 28 maart 2018
Sluitingsdatum
maandag 23 april 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als teamleider financiële zaken stuur je een team van 7 enthousiaste collega’s aan. Je coördineert, begeleidt, motiveert en stimuleert dit team en laat ze floreren. Daarbij heb je oog voor de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden en de verdere professionalisering van de afdeling.

 

Inhoudelijk lever je een belangrijke bijdrage aan de planning-en-controlcyclus en de bijbehorende financiële verslaglegging. Daarnaast draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het financieel beleid. Je signaleert ontwikkelingen op jouw vakgebied en vertaalt deze naar de organisatie. Ook initieer en begeleid je veranderings- en verbeteringstrajecten op het gebied van financiën. De functie is beschikbaar gekomen na een interne doorstroming. 

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je bent hbo-opgeleid en kent het DNA van de sector. Je houdt van je vak en bent innovatief. Je hebt brede financiële en fiscale kennis en bent zowel mens- als resultaatgericht. Je durft te delegeren en los te laten, maar bent duidelijk over de resultaten die bereikt moeten worden. Hiervoor stel je kaders en monitor je de output en de voortgang. Je schakelt gemakkelijk tussen inhoud en leiding geven en zorgt steeds voor goede afstemming met andere afdelingen en externe werkrelaties.

 

In de functiebeschrijving op onze website (www.triada.nl/vacature) vind je een compleet overzicht. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Triada biedt je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een veranderende, informele organisatie met een hoog ambitieniveau. Dit gebeurt op basis van een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling. De functie is voor 36 uur per week en ingedeeld in schaal K van de cao woondiensten. Triada heeft aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit van haar medewerkers, en kent goede opleidingsmogelijkheden. Voor woon-werkverkeer is er een regeling voor reiskostenvergoeding en we kennen een bijdrage in de aanvullende zorgverzekering. Je krijgt een fijne werkplek in ons duurzame kantoor. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar en heeft ruime eigen parkeergelegenheid. 

Kortom, wil jij een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen initiatief? Ben je iemand die goed overzicht kan houden en alles onder controle heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact

Ben je geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via vacature@triada.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Evert Rozendal, manager bedrijfsdiensten, telefoonnummer 0578-676866. De reactietermijn sluit op 23 april 2018. De eerste gespreksronde is in week 20, de tweede staat gepland in week 21. Pre-employmentscreening en een assessment zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wij vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Over Triada

Wie zijn wij

Triada is een organisatie met hart voor de klant en een zakelijk oog voor zorgvuldig beheer van het vastgoed. Deze beiden in balans te houden en in te zetten in het belang van huurders en woningzoekenden is wat onze organisatie tekent.

Triada stelt zich ten doel te zorgen voor voldoende betaalbare, goede en passende woonruimte in een veilige en leefbare woonomgeving. Onze primaire doelgroep zijn huurders die aangewezen zijn op betaalbare huurwoningen in de sociale huursector.  Triada beheert ruim 6.500 in de gemeenten Hattem, Heerde en Epe. 

https://www.triada.nl/vacature

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen