Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider financiële administratie

Werkgever
Woonplus Schiedam
Plaats
Schiedam
Plaatsingsdatum
woensdag 10 juli 2019
Sluitingsdatum
zondag 1 september 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Teamleider Financiële administratie bij Woonplus ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van het financieel-administratieve beleid. Jouw werkzaamheden zijn heel divers. Je geeft leiding aan een team van ca. 8 medewerkers en werkt aan het ontwikkeling van het team en de individuele medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de professionalisering, standaardisering en verbetering van de kwaliteit en continuïteit van de financiële processen. Daarnaast verzorg je diverse periodieke rapportages en managementinformatie. Ook ben je bezig met het opstellen van de jaarrekening, lever je een bijdrage aan het begrotingsproces en heb je contacten met onze accountant.

Je hebt een belangrijke adviserende rol binnen de organisatie vanuit jouw functie. Door deelname in diverse projecten werk je ook nauw samen met andere collega's.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je beschikt over een afgeronde financiële/economische HBO/WO opleiding en minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt o.a. fiscale kennis, ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en leidinggevende ervaring. Sterk analytische eigenschappen, pro-actieve houding en samenwerken zijn je natuurlijke persoonseigenschappen. Voor deze functie is het belangrijk dat je een dienstverlenende instelling hebt, over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt en probleemoplossend en stressbestendig bent ingesteld. Kennis van MS-Office en van geautomatiseerde bedrijfsprocessen is een vereiste.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Allereerst een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Deze functie is ingedeeld in schaal K (min. €  3.836,- tot max. € 5.185,-). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime studiemogelijkheden en een sportvergoeding. Niet in de laatste plaats: als teamleider financiële administratie werk je met ons mee aan de ontwikkeling van de stad Schiedam met daarbij de waardering van collega's en klanten!

Contact

Kijk voor meer informatie over Woonplus op www.woonplus.nl. Voor informatie over de functie kun je terecht bij Martijn Deleij, P&O adviseur, via telefoonnummer 010-2045276. Als je bij Woonplus komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Sollicitatiegesprekken zullen in augustus plaatsvinden. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonplus Schiedam

Woonplus Schiedam is een maatschappelijk betrokken vastgoedonderneming. We beheren en ontwikkelen een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen en leveren woondiensten waarmee we inspelen op de behoeften en woonwensen van onze klanten. Werken bij Woonplus betekent werken met een plus. Samen met ca. 110 enthousiaste collega's werk je dagelijks aan het welzijn van een stad waarin ruim 75.000 Schiedammers wonen, werken en ontspannen. Een grote plus is ook dat je binnen onze organisatie op meerdere gebieden de kans krijgt om te groeien, bijvoorbeeld door het volgen van gerichte opleidingen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen