Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Teamleider dagelijks onderhoud

Werkgever
Woonkracht10
Plaats
Zwijndrecht
Plaatsingsdatum
vrijdag 19 oktober 2018
Sluitingsdatum
zondag 11 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Als teamleider Dagelijks Onderhoud ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het realiseren van de doelen met betrekking tot de uitvoering van reparatieverzoeken en het mutatieonderhoud bij het opnieuw verhuren van woningen. De klantprestatie, de onderhoudskosten en goede samenwerking met collega’s en onderhoudspartners zijn hierbij de succesfactoren. Om dit te bereiken vertaal je de doelstellingen met jouw teamleden naar een jaarplan voor het team. Je coördineert de werkzaamheden, bewaakt en analyseert de tussentijdse prestaties en stuurt bij waar nodig door je teamleden te  begeleiden, instrueren, coachen en motiveren. Het team bestaat uit drie technisch opzichters, twee mutatie opzichters, twee administratief medewerkers en zeven allround vakmannen. Daarnaast stuur je onderhoudspartners aan met wie meerjarige prestatieovereenkomsten zijn gesloten. Tot slot lever je input voor beleid en de op te stellen (technische en meerjaren) onderhoudsbegroting. Ook kom je met voorstellen voor procesverbetering en draag je bij aan de totstandkoming van managementinformatie.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Iets voor jou?

Voor deze functie zoeken wij een servicegerichte teamleider die hart heeft voor onze klant. Je hebt affiniteit met technische dienstverlening, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en aantoonbare leidinggevende ervaring. Je initieert en coördineert, ziet verbanden of weet deze te leggen, stelt de juiste prioriteiten en denkt vooruit. Je bent een kei in plannen en organiseren. Je bent duidelijk in je verwachtingen richting je team, to the point en je voegt de daad bij het woord. Vanzelfsprekend ben je leergierig en weet je op natuurlijke wijze de doelen te bereiken. Kortom, je bent een energieke duizendpoot met een HBO werk- en denkniveau. Ervaring met aansturing van serviceteams is een pré.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Technisch uitvoerend, Technisch toezicht, Staf, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Waarom bij ons?

Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Bij Woonkracht10 krijg je de kans om je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. De cao Woondiensten met loonschaal J (€ 3.486,- tot max € 4.709,-) is van toepassing. In eerste instantie biedt Woonkracht10 een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van één jaar, met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.

 


 

Contact

We maken graag kennis met je! Ben jij iemand die de mouwen graag opstroopt en ben je enthousiast én nieuwsgierig naar deze uitdagende functie geworden? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Ter voorbereiding op een eventueel gesprek ontvangen wij graag uiterlijk 11 november 2018 je cv en motivatie. Stuur deze naar trudikanders@woonkracht10.nl. Heb je vragen of wens je extra informatie over deze vacature? Wim Vlierhuis (manager Vastgoed) staat je graag te woord. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (078) 620 20 00. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Over Woonkracht10

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis. We bieden aan ruim 11.500 huishoudens een goede, betaalbare woning in een nette buurt in de regio Drechtsteden. Vandaag en in de toekomst. We zijn betrokken, verbindend, ondernemend en klantgericht en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Ons streven is om bij de beste woningcorporaties van Nederland te horen met enthousiaste klanten en medewerkers.

 

Woonkracht10 is volop in beweging. We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Om onze ambities te realiseren is het belangrijk dat de dienstverlening aangaande het dagelijks onderhoud bijdraagt aan de wens van de klant; een goede betaalbare woning in een buurt waar het prettig wonen is. Voor de aansturing van het team Dagelijks Onderhoud zijn wij op zoek naar een Teamleider Dagelijks Onderhoud.

Solliciteer direct