Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Supervisor klantenservice (m/v) 32 uur per week

Werkgever
Centrada
Plaats
Lelystad
Plaatsingsdatum
woensdag 28 november 2018
Sluitingsdatum
zaterdag 8 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De supervisor analyseert binnenkomende bezoeken, telefoontjes en clicks op de diverse webpagina’s en komt met verbetervoorstellen. Genereert intraday management en stuurt op de KPI’s. Coacht medewerkers als het gaat om het voeren van klantvriendelijke en effectieve klantgesprekken en initieert periodiek overleg met de diverse teams om processen en informatie goed op elkaar te blijven afstemmen. Heb jij ervaring met intraday management, coaching bij voorkeur in een klantenservice/contactcenter omgeving en kun jij de klantvraag goed omzetten naar informatie op de diverse communicatiekanalen?  Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau

 • Ervaring met het coördineren van een team dat intermenselijk én procesmatig nauw moet samenwerken met diverse andere teams

 • Coachende ervaring, bij voorkeur in een klantenservice/contactcenter omgeving.

 • In staat om werkprocessen te analyseren en te verbeteren.

 • Proactieve houding.

 • Gewend om op KPI’s te sturen.

 • Commercieel inzicht, resultaat gericht en stressbestendig.

 • Ervaring in het opzetten van een quality monitoring is een pré.

 • Ervaring met trafficen/dagsturing/intraday managment is een pré.

 • Bekend met het werken met geautomatiseerde administraties

 • Goede kennis van de interne organisatie, procedures en het woningbezit

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur per week uur

Werken bij Centrada kenmerkt zich door een brede verantwoordelijkheid en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is Centrada een dynamische en professionele organisatie waar je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal I.

Contact

Enthousiast geworden? Op www.centrada.nl staat uitgebreide informatie over de inhoud van deze functie en wat daarvoor nodig is qua opleiding en ervaring. We nodigen je van harte uit een kijkje te nemen op onze website. Je kunt dan meteen via de website reageren maar dat kan ook door je sollicitatie met CV uiterlijk 8 december aanstaande te mailen naar vacatures@centrada.nl of gebruik te maken van de button op deze website. (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Over Centrada

We vinden het belangrijk dat onze woningen niet alleen staan in wijken en buurten waar mensen graag wonen en leven maar ook dat onze woningen betaalbaar blijven! We investeren daarom veel in duurzaamheid bij het toekomstbestendig maken van onze woningen. Zo zijn veel van onze woningen inmiddels voorzien van zonnepanelen en wordt binnenkort het eerste project gasloze woningen opgeleverd. Dit doen we met een talentvolle organisatie met enthousiaste medewerkers die gestimuleerd worden in zichzelf te investeren!

De klantenservice van Centrada

Goede bereikbaarheid en een adequate afhandeling van de vraag wordt door de klant als zeer belangrijk ervaren. En dat raakt weer het imago van Centrada. Nagenoeg alle klantcontacten worden door het team Klantenservice afgehandeld of doorgezet naar specialisten. Volgens het principe Click, Call and Face is Centrada altijd voor de klant bereikbaar. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen