Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Sociaal projectleider

Werkgever
WVH
Plaats
Hoek van Holland
Plaatsingsdatum
donderdag 14 maart 2019
Sluitingsdatum
zondag 7 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

WVH bouwt de komende tijd 76 nieuwe woningen in het centrum, we pakken ongeveer een derde van ons woningbezit grondig aan en werken aan een plan voor een centrumlocatie waar nu een verzorgingshuis staat uit de beginjaren ’80. We zitten middenin de ontwikkeling naar een regiecorporatie en werken waar mogelijk samen met collega-corporaties. Om de begeleiding van onze huurders bij projecten in goede banen te leiden zoeken we een sociaal projectleider.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Een collega die de voorbereiding en coördinatie van communicatie en participatie met onze huurders bij projecten op zich neemt. De schakel tussen onze bouwpartner, onze huurder en WVH. Iemand die de belangen van alle partijen kent. En met die informatie de beste route kiest om een project naar ieders tevredenheid af te ronden. Een planner die zich niet zomaar uit het veld laat slaan, communicatief vaardig is, zowel mondeling als op papier. HBO niveau en ervaring in een vergelijkbare rol met juridische kennis. Nuchter, stressbestendig en met een gezonde dosis humor!

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24 uur uur

Een plek binnen een team in ontwikkeling (de afdeling wonen) waar je je samen met 6 collega’s, onder leiding van de manager wonen inzet voor gewoon goed wonen in Hoek van Holland. Veel vrijheid om de functie in te vullen zoals jij dat wilt en het beste uit de verf komt. Een beloning in schaal H van de cao Woondiensten (maximaal € 3.935 bij een fulltime dienstverband). Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening, een eindejaarsuitkering van 2% bij het behalen van prestaties, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en flexibele werktijden. Eerst een jaarcontract, met de bedoeling dit om te zetten in een vast dienstverband.

Contact

Wij kijken uit naar je reactie voor 7 april. Stuur die naar onze manager wonen Daan de Jongh via: sollicitatie@wvhwonen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook bij Daan terecht via 0174 - 38 99 40 of 06 – 21 20 22 14. De 1e gesprekken worden gepland op maandagmiddag 15 april. Meer informatie over WVH is te vinden op www.wvhwonen.nl

Over WVH

WVH is met 2.000 woningen de sociale huisvester van Hoek van Holland. De 17 vaste medewerkers - verdeeld over de afdelingen Wonen, Vastgoed, Financien en Algemene Zaken - hebben hart voor de Hoekse samenleving. We zorgen voor goede, eenvoudige en betaalbare woningen. En we zetten ons samen met onze partners in voor een fijne woningomgeving. WVH bezit bijna de helft van alle woningen in Hoek van Hlland. Voor de komende jaren heeft WVH een uitdagende opgave.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen