Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior woonconsulent (32 uur)

Werkgever
Wassenaarsche Bouwstichting
Plaats
Wassenaar
Plaatsingsdatum
woensdag 10 april 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 30 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De senior woonconsulent is verantwoordelijk voor de uitvoering van werkzaamheden op het gebied van sociaal beheer, bewonersparticipatie, verhuur en verkoop  en levert een bijdrage aan het strategisch voorraadbeleid en leefbaarheid.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een afgeronde HBO opleiding met kennis van het huurrecht. Je kunt goed werken in teamverband. Je hebt kennis van en inzicht in relevante ontwikkelingen binnen de volkshuisvesting in het algemeen en ervaring met sociaal beheer.

  • Aanvullende functie-eisen voor alle vacatures
  • Ervaring in de volkshuisvesting of soortgelijke functie is een pré
  • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden  (mondeling en schriftelijk Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal) en dienstverlenende instelling;
  • Sociaal vaardig, representatief, accuraat, klantgericht en stressbestendig;
  • Computervaardigheden (Microsoft Office, NCCW).

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 uur

De juiste kandidaat mag rekenen op een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenconform CAO Woondiensten. De aanstelling is vooralsnog voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Contact

Wanneer u aanvullende informatie wilt over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw De Rooij of mevrouw Elting op telefoonnummer 070 511 46 90. Voelt u zich aangesproken en bent u op zoek naar een leuke en afwisselende job, stuur dan uw sollicitatiebrief en CV vóór 30 april a.s. naar de Wassenaarsche Bouwstichting, ter attentie van mevrouw T. Elting, Postbus 2018, 2240 CA Wassenaar of via e-mail naar telting@wabs.nl.

Over Wassenaarsche Bouwstichting

Werken bij de Wassenaarsche Bouwstichting is werken bij een moderne, efficiënte organisatie met lef. Om in een sterk veranderende omgeving slagvaardig te kunnen opereren wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van onze 23 enthousiaste medewerkers veel aandacht besteed.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen