Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior wijkregisseur

Werkgever
Woonkwartier
Plaats
Zevenbergen, Oudenbosch, Dinteloord
Plaatsingsdatum
maandag 14 mei 2018
Sluitingsdatum
maandag 28 mei 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Binnen het team Wijken en Kernen ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van gebieds- en kernvisies en het initiëren en ontwikkelen van leefbaarheidsprojecten (in samenwerking met bewoners). Je draagt zorg voor een optimale leefbaarheid en duurzaam gezonde wijken en kernen.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een sterke focus op gebiedsgericht werken vanuit een brede maatschappelijke context en zoekt daarbij de samenwerking met externe partijen. Je kunt binden en verbinden. Je kunt proactief meedenken op strategisch en tactisch niveau en bent initiatiefrijk. Je hebt aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau en ruime ervaring op het gebied van volkshuisvesting, wijk- en kernmanagement, leefbaarheid en regievoering met maatschappelijke organisaties.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur uur

Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We zetten iedereen in zijn kracht en gaan uit van de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken. Wie bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal I. 

Contact

Denk je dat jij de geschikte kandidaat voor ons bent? Stuur dan voor 28 mei je motivatie en CV naar h.korpershoek@woonkwartier.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, HRM adviseur via 0168 35 00 00.

Over Woonkwartier

Woonkwartier is een lokaal betrokken woningcorporatie met woningen in achtien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halberge en Steenbergen in West-Brabant. Vanuit het motto "altijd in de buurt" zetten wij ons, samen met anderen, actief in voor het fijn wonen in onze wijken en kerenen. Dit doen wij vanuit oprechte betrokkenheid bij onze klanten en de kernen waar zij wonen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen