Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior medewerker financiën

Werkgever
St. Laurens Wonen
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
donderdag 11 juli 2019
Sluitingsdatum
donderdag 25 juli 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Dit hebben we jou te bieden
In onze dynamische organisatie krijg je alle ruimte voor je eigen inbreng. Als rechterhand van de Manager Financiën & Bedrijfsvoering ben je procesverantwoordelijk voor de P&C cyclus, de jaarrekening, project control en (fiscale) aangiften. Je ziet er op toe dat de financiële administratie en administratieve organisatie op orde is. Misschien betekent deze brede  functie dat je nog ervaring moet opdoen op een bepaald terrein. Graag ondersteunen we je in je verdere ontwikkeling middels “on the job training” door onze ervaren manager.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Herken jij jezelf in dit profiel?
Wij zoeken een echte teamplayer die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en in staat is om onafhankelijk en objectief te oordelen en adviseren. Daarnaast lever je een bijdrage in de voorbereiding van het financieel beleid en je treedt daarbij uitdrukkelijk op als vaktechnisch sparringpartner/klankbord binnen het team.

Je bent in het bezit van een HBO/WO-diploma (financieel-economische richting) en hebt werkervaring in de woningcorporatiesector, en ziet het als een uitdaging om binnen jouw (financiële) taakgebied kwaliteit te leveren.

Je beschikt verder over de volgende competenties:

-           Overtuigingskracht

-           Assertief en pro-actief

-           Zelfstandig en initiatiefrijk

-           Verbinding zoekend en samenwerkingsgericht

-           Durf om verantwoordelijkheid te nemen

-           Ondersteunend en adviesvaardig

Je hebt affiniteit met de interne organisatie, procesmanagement en informatietechnologie. Vanzelfsprekend beheers je Office 365, waaronder Excel.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
In nader overleg uur

We starten met een jaarcontract, met als doel een vaste aanstelling bij goed functioneren. Bij Laurens Wonen is de CAO Woondiensten van toepassing. De arbeidsduur per week, het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden nader overeengekomen. We leveren graag maatwerk en staan open voor jouw wensen. Mocht je een opleiding volgen of willen volgen dan kunnen we daar in faciliteren.

Contact

Stuur je motivatie en CV vóór 26 juli 2019 naar l.noordam@laurenswonen.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met drs. Fred Kros RA, Manager Financiën & Bedrijfsvoering via telefoonnummer 010- 407 07 16.

Over St. Laurens Wonen

Gewoon bijzonder dát is Laurens Wonen


Laurens Wonen is anders dan een gemiddelde woningcorporatie. Wij zijn er voor de ouderen in de regio Rotterdam. We kennen onze huurders echt. Wil jij aan de slag binnen ons gedreven team?

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen