Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior medewerker financiën & control

Werkgever
Provides
Plaats
IJsselstein​​​​​​​
Plaatsingsdatum
vrijdag 5 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Provides is een actieve en ondernemende woningcorporatie (35 medewerkers) met circa 3.700 woningen, voornamelijk in IJsselstein. Provides voert als maatschappelijke onderneming een gedegen investeringsbeleid. Binnen de organisatie staan kwaliteit en klantgerichtheid van de dienstverlening centraal. Bij Provides werken professionals, die uitblinken in hun vak en het steeds weer beter willen doen. Ben jij ook zo’n pro? Dan pas je waarschijnlijk goed bij Provides.

Binnen de afdeling Bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een pro voor de functie: 

Senior medewerker Financiën & Control (28-32 uren)

die een belangrijke bijdrage levert aan onze (financiële) administratie en financiële rapportages.

Functie-inhoud
Als Senior medewerker Financiën & Control rapporteer je aan de Manager Bedrijfsvoering en verricht je diverse administratieve werkzaamheden. Je houdt het (gehele) grootboek up-to-date en zorgt voor de salarisadministratie. Je ondersteunt de andere afdelingen bij de uitvoering van beleid en klantprocessen bij het voeren van diverse (sub)administraties. Daarnaast zorg je voor de uiteindelijke aansluiting tussen subadministratie en grootboek en voor de benodigde informatieverstrekking, ondersteuning aan interne/externe klanten en derden. Je voert verbandcontroles uit op je eigen werk en je registreert (financiële) gegevens. Uiteraard verricht je ook controlerende handelingen voor een betrouwbare (financiële) administratie.

Voor onze financiële rapportage lever je gegevens en overzichten aan en verzorg je de totstandkoming van onderdelen van begroting, dPi, jaarrekening, dVi, en/of verschillende periodieke rapportages. Je maakt doorrekeningen en analyses in WALS/FMP voor de begroting, dPi en overige rapportages. Je zorgt voor de onderbouwing van de cijfermatige verschillen tussen begroting en realisatie en voor de juistheid en volledigheid van de kasstroomoverzichten. Tot slot zorg je (mede) voor tijdige en betrouwbare (financiële) informatie voor directie, management en resultaatverantwoordelijken (kwartaalrapportage). 

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Ben jij pro genoeg voor Provides?
Voor deze functie is een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding vereist, met minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een initiatiefrijke, doel- en klantgerichte teamplayer. Je beschikt over analytisch en organisatorisch vermogen en je werkt ordelijk en accuraat. Ben jij pro genoeg voor Provides? Dan bieden wij een uitdagende functie in een organisatie in beweging. De cao Woondiensten is van toepassing en de functie is ingedeeld in salarisschaal H. 

Meer informatie/sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Vince Jongbloed, Financial controller, via tel. 030 68 60 542 of Paula Sangers, P&O consulent, via tel. 030 68 60 581.

Direct solliciteren? Mail dan je CV en korte motivatie via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28 t/m 32 uur

Contact

Vince Jongbloed 0306860542

Over Provides

Provides is een actieve en ondernemende woningcorporatie (45 medewerkers) met circa 3.700 woningen voornamelijk in IJsselstein

Provides voert als maatschappelijke onderneming een gedegen investeringsbeleid. Binnen de organisatie staan kwaliteit en klantgerichtheid van de dienstverlening centraal

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen