Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior ict-consultant

Werkgever
Pré Wonen
Plaats
Velserbroek
Plaatsingsdatum
dinsdag 8 januari 2019
Sluitingsdatum
woensdag 23 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren en gedreven senior ICT-consultant en deel je graag jouw kennis? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk je aan de ontwikkeling van een toekomstgerichte en stabiele ICT-omgeving. Je komt te werken in een ICT team van 4 collega’s en je werkt nauw samen met het team Informatisering en externe leveranciers. Jij zorgt voor het realiseren van de beste oplossing op ICT-gebied, met en voor, onze 150 collega’s die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van de dienstverlening aan onze huurders.  

 

Wat ga je doen bij Pré Wonen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team Informatiemanagement bij de vertaling van het informatiebeleid naar de ICT-projectenkalender en concrete oplossingen. Je stelt de ICT-architectuur en de Cloud & Mobiele strategie op en ontwerpt het toekomstig ICT-landschap. Je bent de inhoudelijk leider en changemanager bij de implementatie van de veranderingen in het ICT-landschap en zorgt voor een soepele overgang en overdracht naar het beheer. Je beoordeelt voortdurend de stabiliteit en performance van de ICT-infrastructuur en stuurt de interne medewerkers van het ICT team en de leveranciers aan op hun bijdrage aan verbeteringen. Daarnaast zorg je in jouw rol van projectleider voor de oplevering van het resultaat, en de adoptie van technologie oplossingen door onze huurders en medewerkers. Je onderhoudt contacten met leveranciers, collega wooncorporaties, brancheorganisaties en participeert in relevante overleggen en ontwikkelingen. Je ondersteunt de manager Facilitair & ICT bij het opstellen van de ICT-planning en begroting en de sturing op de realisatie.

 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wat breng je mee?

Je hebt ruime ervaring in het begeleiden en implementeren van transformatieprojecten naar de Cloud en beschikt over de inhoudelijke kennis van ICT-technologie en de succesvolle adoptie hiervan door de gebruikers. Jouw hands on mentaliteit zorgt ook voor ondersteuning bij de inrichting van de systemen en het operationeel beheer.Je hebt ruime ervaring met de regievoering naar externe ICT-leveranciers. Deskundigheid van Cloud, Mobiele technologie en Office365 (SharePoint) zijn een must. Kennis van specifieke ICT-oplossingen voor de wooncorporatiemarkt is een Pré. Jij weet als geen ander hoe je de ICT kunt inrichten op basis van de organisatiedoelen en maakt daarbij gebruik van je sociale-, communicatieve- en advies vaardigheden. Daarnaast kan je compact en duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk, adviseren over het ICT-beleid. Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wie zijn wij?

Pré Wonen streeft voor “Iedereen een fijn thuis” na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. 

 

Wat bieden wij?

Binnen een moderne netwerkorganisatie die Pré Wonen is, zijn het de medewerkers die in een plezierige werkomgeving samen het eindresultaat bepalen. Het salaris wordt, conform de cao-woondiensten, ingeschaald op basis van ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 4.709,-- bruto per maand (functieschaal J) op basis van 36 uur per week. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en welzijn is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. 

 

Inlichtingen

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dennis Spooren (interim senior Consultant) op telefoonnummer 088-77 00 000. Wil je reageren op de vacature? Je kan uiterlijk tot 23 januari via onze website www.prewonen.nl/solliciteer jouw sollicitatie versturen. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Het eerste gesprek is op 5 februari en het tweede gesprek zal zijn op 12 februari. Het eventuele arbeidsvoorwaarden gesprek is op 13 februari.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteer direct