Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Senior financieel administrateur

Werkgever
Triada
Plaats
Heerde
Plaatsingsdatum
donderdag 12 april 2018
Sluitingsdatum
maandag 14 mei 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als senior financieel administrateur stel je de financiële (meerjaren)begroting, de jaarrekening en het financieel jaarverslag samen. Ook zorg je voor het opstellen en aanleveren van de prospectieve (dPi) en verantwoordingsinformatie (dVi) voor CorpoData. Daarnaast lever je gegevens aan voor verschillende andere soorten periodieke (financiële) rapportages of stelt deze (mede) op. Je zorgt voor een actuele liquiditeitsplanning, vult benchmarks in en analyseert de uitkomsten. Je houdt ontwikkelingen op je vakgebied bij en vertaalt deze naar de organisatie.

 

Je werkt nauw samen met de andere senior financieel administrateur, onder verantwoordelijkheid van de teamleider financiële zaken. De functieomschrijving staat op www.triada.nl/vacature

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en kent het DNA van de sector. Je hebt brede financiële en fiscale kennis. Je bent analytisch ingesteld, werkt ordelijk en accuraat en kunt goed plannen. Je bent gewend zelfstandig in teamverband te werken en het is voor jou geen probleem om op verschillende niveaus te communiceren. Ook ben je een aanpakker, stressbestendig en denk je in mogelijkheden in plaats van problemen.

De functiebeschrijving staat op www.triada.nl/vacature

Kortom, ben jij iemand die de drive heeft om hoge kwaliteit te leveren in het belang van de organisatie? Ben je bovendien gestructureerd en ken je je vakgebied op je duimpje? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!  

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Triada bied je een verantwoordelijke functie in een veranderende, informele organisatie met een hoog ambitieniveau. Dit gebeurt op basis van een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling. De functie is voor 36 uur per week en ingedeeld in schaal J van de cao woondiensten. Triada heeft aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit van haar medewerkers, en kent goede opleidingsmogelijkheden. Voor woon-werkverkeer is er een regeling voor reiskostenvergoeding en we kennen een bijdrage in de aanvullende zorgverzekering. Je krijgt een fijne werkplek in ons duurzame kantoor. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar en heeft ruime eigen parkeergelegenheid. 

Contact

Ben je geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via vacature@triada.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Evert Rozendal, manager bedrijfsdiensten, telefoonnummer 0578-676866. De reactietermijn sluit op maandag 14 mei 2018. De eerste gesprekronde is in week 22, de tweede staat gepland in week 23. Pre-employmentscreening en een assessment zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wij vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag. Meer informatie over werken bij Triada: www.triada.nl/vacature

Over Triada

Triada is een woningcorporatie met hart voor de klant en een zakelijk oog voor zorgvuldig beheer van het vastgoed. Deze beiden in balans te houden en in te zetten in het belang van huurders en woningzoekenden is wat onze organisatie tekent.

Wij werken met een team ervaren professionals aan de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten. Ieder van onze circa 70 medewerkers draagt hier vanuit zijn eigen specialisme aan bij. Een grote diversiteit aan functies is wat onze organisatie kenmerkt.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen