Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Secretaresse

Werkgever
Vidomes
Plaats
Delft
Plaatsingsdatum
maandag 11 juni 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je biedt secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan onze managers.. In overleg met betrokkene(n) organiseer je in- en externe bijeenkomsten en vergaderingen. Je bereidt deze voor door het opstellen van de agenda en het gereed maken en verspreiden van vergaderstukken. Je notuleert deze bijeenkomsten, je maakt de verslagen en / of samenvattingen en bewaakt de afhandeling van besluiten en het opstellen van planningen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen en verwerken van correspondentie en andere bescheiden aan de hand van aanwijzingen met betrekking tot de inhoud.

Je levert graag een bijdrage aan onze maatschappij waarbij de klant altijd centraal staat. De woorden persoonlijk, betrouwbaar, samen & dichtbij zijn je op het lijf geschreven. Je voelt verhoudingen aan en je begrijpt de organisatie. Je werkt prettig in een dynamische omgeving met pieken en dalen en je houdt daarbij het hoofd koel omdat je steeds de prioriteiten kunt inschatten. Van nature stuur je je omgeving aan om het werk goed te kunnen organiseren. Je wacht niet af maar je gáát erop af! Je bent inventief bij het oplossen van problemen en je kunt alternatieven bedenken. Je vindt het leuk om het management te ontzorgen!

Je werkt voor twee vaste managers – bij aanvang de manager Wonen en manager Frontoffice. Daarnaast ben je flexibel in het overpakken van werkzaamheden van je collega’s uit het secretaresseteam. We vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich blijven ontwikkelen. We hanteren hierom een roulatiesysteem van manager – secretaresse en is er op deze manier aandacht voor persoonlijke vaardigheden en ontwikkeling.  

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)
 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als secretaresse in een dynamische werkomgeving. Je bent in staat om het grote geheel en de grote lijnen te kunnen blijven zien en toch oog te hebben voor de details.

 • Je bent representatief, een echte aanpakker en je kan collegiaal samenwerken in een team.

 • Daarnaast ben je klantgericht, werk je nauwkeurig, communiceer je duidelijk en ben je taakgericht. Je brengt graag structuur aan in werkzaamheden.

 • Je weet met enthousiasme collega’s mee te nemen in veranderingen.

 • Je vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken en bent daarin proactief.

 • Je communiceert helder naar collega’s en staat stevig in je schoenen. Ook als het hectisch is.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Ondersteunende diensten
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur uur
 • Een team van enthousiaste collega’s met het hart op de goede plek;
 • 24 vakantiedagen, een goed pensioen bij SPW;
 • Een persoonlijk loopbaanbudget en een individueel keuzebudget;
 • Flexibele werkplekken- en tijden;
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.412, - bruto per maand en maximaal € 2.941, - bruto per maand (bij een 36-urige werkweek) in overeenstemming met salarisschaal E van de CAO woondiensten. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een contract voor één jaar, en als we blij met elkaar zijn vervolgd door een vast dienstverband;
 • Naast hard werken, veel plezier met je collega’s.

Contact

Meer weten over deze vacature of werken bij Vidomes? Bel met de collega’s van HR via 088 845 66 65. Vragen over de procedure? Check deze op onze website. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vidomes

We zijn een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Wij richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. Onze klantwaarden persoonlijk, samen, betrouwbaar en dichtbij staan centraal in alles wat we doen voor onze klant.

We willen de beste werkgever zijn die je je als werknemer kunt wensen. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid,  plezier en presteren staan daarbij centraal.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen