Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Regisseur planmatig onderhoud

Werkgever
Mitros
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
maandag 6 augustus 2018
Sluitingsdatum
zondag 2 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Hecht je grote waarde aan de kwaliteit van ons woningbezit? En heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Snap jij wat we bedoelen met regisserend opdrachtgeverschap? En ga je dus voor resultaatgericht samenwerken met onze partners?  Ben je daarnaast een stevige persoonlijkheid met uitstekende communicatie vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als regisseur ben je verantwoordelijk voor het realiseren van planmatig onderhoud. Daarbij werk je samen met onze partners aan een efficiënte en professionele uitvoering van het onderhoud. Je zorgt voor het contractbeheer, signaleert verbeterpunten in het proces en adviseert over technische kwesties. Ook zie je toe op de realisatie van de prestatieafspraken en evalueer je de resultaten.  Je stroomlijnt de communicatie tussen de verschillende partijen, waaronder natuurlijk ook onze huurders en de eigen organisatie.

Dit alles met als doel de kwaliteit van ons vastgoed hoog te houden. Thema’s als kwaliteit van de dienstverlening, duurzaamheid, bouw- en beheerkosten en efficiëntie vormen daarbij voor jou een belangrijke leidraad. Je stuurt sterk op lange termijn samenwerking, klanttevredenheid, kwaliteit, kosten en planning. Hiermee draag je bij aan de betaalbaarheid van onze woningen.

 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Onze ideale kandidaat beschikt over een helicopterview, hart voor de huurder en grip op de kosten. Je hebt ervaring met het regisseren van processen planmatig onderhoud en vastgoedontwikkeling. In een team laat je zien wat samenwerken betekent, zowel met collega’s als met co-makers, maak je knelpunten bespreekbaar en zoek je samen naar oplossingen. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, ben je gewend gestructureerd en projectmatig te werken en beschik je over organisatiesensitiviteit. 

 

Daarnaast vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau, richting Bouwkunde.
  • Je hebt ervaring in het aansturen en verbeteren van processen.
  • Aanvullende kennis en ervaring op het gebied van volkshuisvesting en vastgoed.
  • Tenminste twee tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Technisch uitvoerend, Technisch toezicht, Projectontwikkeling
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een uitdagende fulltime baan (36 uur/wk) binnen een enthousiast en gedreven team. 

Volop ruimte voor eigen initiatief. 

Een salaris conform de CAO Woondiensten, functieschaal I. 

 

Tot slot

Breng je alles mee wat we vragen en liefst nog meer? Ben je een inspirerende en fantastische collega? Heb je lef en een enorme wil om het elke dag weer een beetje beter te doen? Dan ga je bij Mitros een fantastische tijd tegemoet.

Contact

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Gert Roelofsen, manager Verkoop & Zakelijke Verhuur, voor meer informatie over de functie. Hij is bereikbaar op 06-53794391. Een integriteitsonderzoek en mogelijk een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct