Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectontwikkelaar

Werkgever
De Goede Woning
Plaats
Zoetermeer
Plaatsingsdatum
dinsdag 27 augustus 2019
Sluitingsdatum
donderdag 12 september 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor alle facetten en de diverse fases van de projectontwikkeling; initiatief-, definitie-, ontwerp- en uitvoeringsfase. Daarbij geef je ook sturing aan betrokken projectleiders (in- en extern). Je adviseert over vernieuwing van  ontwikkelprocessen en producten op vastgoedgebied, risicobeheersing van ontwikkelprojecten en het uitvoeringsprogramma van de  portefeuille strategie. En je levert een actieve bijdrage aan beleid en rapportages vanuit de afdeling Vastgoed. We hebben een klein maar deskundig team wat nauw met elkaar samenwerkt.

Hoe zou jouw dag bij ons er uit kunnen zien?
Je start met een bespreking met een aannemer om de laatste financiële plooien glad te strijken van een groot verduurzamingsproject waar je de opdrachtverstrekkingen aan het voorbereiden bent. Je volgende afspraak is met jouw contactpersoon bij de gemeente waar je onderhandelt over de grondkosten en de parkeernorm voor hetzelfde project. Zodat je die volgende week kunt meenemen in je concept- ontwikkelopdracht. Vervolgens werk je op kantoor aan het investeringsbesluit van een nieuwe ontwikkeling van sociale huurwoningen. Gisteren heb je namelijk met de assetmanager besproken dat deze ontwikkeling past in de portefeuillestrategie. ‘s Middags zit je als voorzitter de klankbordgroep voor van een Nul-op-de-meter verduurzamingsproject. De resultaten uit het overleg deel je daarna met verschillende personen en partijen. Je sluit de dag af met het maken van rendementsberekeningen en intern overleg met de teamleider Wonen en de projectleider Energie & Planmatig Onderhoud. Hoe klinkt dit?

Wij vragen

Opleiding
WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO+ / WO werk- en denkniveau (vakgebied techniek & bouw) en hebt kennis van vastgoedrekenen. Je hebt een aantal jaren ervaring als projectleider en bent toe aan een volgende stap.
  • Je wordt blij van in je vakgebied bezig mogen zijn met verduurzaming.
  • Je kunt goed integraal werken en laat daarbij jouw probleemoplossend vermogen zien.
  • Uiteraard heb je overtuigingskracht waarmee je draagvlak creëert bij externe partijen.
  • Dat je integer handelt en je de voortgang, de kwaliteit en de financiën op de door jou te ontwikkelen projecten goed bewaakt is een voorwaarde om je functie goed uit te kunnen voeren.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Wat bieden wij jou?
Een veelzijdige functie met mooie verduurzamingsuitdagingen en na een jaarcontract uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.836 en maximaal € 5.185 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, in overeenstemming met salarisschaal K van de CAO Woondiensten.

Contact

Herken jij je in dit profiel? En spreekt onze vacature je aan? Stuur dan je motivatie en cv voor 12 september Vacatures@dgw.nl. De eerste gesprekken voeren we op 17 september 2019. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ferdinand Jongeling, senior projectontwikkelaar, 079 - 343 80 00. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Over De Goede Woning

De Goede Woning voelt zich sterk verbonden met Zoetermeer waar we ruim 6.000 huurwoningen beheren. Onze huurders waarderen ons en we zijn financieel gezond. Onze communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is open, informeel en collegiaal. Wij zetten continue stappen om onszelf te verbeteren. Zo kunnen we beter inspelen op veranderingen en uitdagingen. We hebben veel te doen de komende jaren, zowel in nieuwbouw als in de verduurzaming, waarbij de nadruk voor deze vacature ligt op het verduurzamen van onze woningen. Op www.dgw.nl lees je meer informatie over ons bedrijf. Onze opgave vind je terug in ons ondernemingsplan via: www.eenpassendthuis.nl.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen