Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectontwikkelaar (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
woensdag 26 september 2018
Sluitingsdatum
zondag 14 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonzorg Nederland wil samen met samenwerkingspartners de seniorenhuisvesting in Nederland naar een hoger plan brengen met de ambitie om toonaangevend te zijn. Onderdeel van deze ambitie is een omvangrijke renovatie- en transformatieopgave van haar woningportefeuille. Als Projectontwikkelaar (regisseur vastgoedontwikkeling) ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze projecten in de haalbaarheidsfase. De strategische doelen van Woonzorg Nederland, in het bijzonder vanuit de portefeuillestrategie, zijn hierbij leidend. Je vertaalt deze doelen naar haalbare (kwaliteit, geld, markt, beleid, wet- en regelgeving) projecten, woon- en bouwconcepten. Samen met je collega’s stel je een project-specifiek programma van eisen op en vertaalt deze naar een (schets)ontwerp. Je zorgt voor overleg, afstemming en draagvlak tussen betrokken partijen, zowel intern als extern en toetst de (financiële) haalbaarheid van projecten. Ook selecteer en contracteer je aannemers en externe partijen die bij het ontwikkel- en bouwproces betrokken zijn. 

Vanuit je rol als projectontwikkelaar stuur je voortdurend op voortgang, kwaliteit en kosten. Ook anticipeer en reageer je op afwijkingen in de planning. Uiteraard doe je dit allemaal niet alleen. Je werkt nauw samen met de projectleiders, assetmanagers, clustermanagers en andere collega’s binnen en buiten je afdeling. Waar nodig begeleid je de betrokken projectleiders in de vervolgfasen van een project: bouwvoorbereidings- en realisatiefase, oplevering en financiële afwikkeling.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Zeer ervaren (>7 jaar)

Je hebt een relevante HBO+ of WO studie (vastgoed, bedrijfskunde of techniek) afgerond en je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet. Het inbrengen en toepassen van kennis van de huidige en toekomstige zorg- en vastgoedwereld is een van jouw kwaliteiten. Je vindt het leuk om diverse partijen en belangen bijeen te brengen en te verbinden en je hebt hier aantoonbaar ervaring mee. Je beschikt over een heldere visie op de inhoud, durf en daadkracht en je herkent kansen en mogelijkheden. Verder ben je in staat anderen te overtuigen en niet bang om vernieuwingen te initiëren. Je werkt proces- en projectmatig en je bent een kei in plannen. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van actuele overheidsprocedures en (fiscale) wet- en regelgeving.

Je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling en dan met name in de haalbaarheidsfase en de besluit voorbereidende fase.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie binnen een plezierige werkomgeving. Een baan in een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten met daarnaast aanvullende arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt een salaris in schaal L CAO Woondiensten (minimaal € 4.138,- en maximaal € 5.747,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Contact

Ga dan vóór 15 oktober a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paula van der Tuin (Manager Vastgoedmanagement ) via 020-6662666. De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct