Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider wijken en beleid

Werkgever
Havensteder
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
maandag 14 januari 2019
Sluitingsdatum
maandag 28 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

We zoeken een projectleider die in Gebied Capelle (11.000 woningen) aan de slag gaat met sociale projecten uit de Wijkuitvoeringsprogramma’s (WUPs) Capelle-Noord en Capelle-Zuid, die wij onlangs hebben opgesteld. Dat zijn projecten als: samenwerking opzetten met praktijkscholen, het vraagstuk van “inpikgroen” oplossen, verhuurproblematiek analyseren en projectmatig oplossen, ondersteuning en inspiratie voor wijkteams m.b.t. huurdersparticipatie en recreatieruimten. Je werkt nauw samen met de senior-projectleider in Capelle, en met de twee wijkteams in Capelle, met name de teamleiders, woonconsulenten en wijkbeheerders. En daarnaast met externe partners die wij nodig hebben om de wijk fijner te maken. Dit is de component “wijken” uit je functie. 

Daarnaast word je organisatiebreed verantwoordelijk voor het Programma Samen denken-samen doen: onze term voor “participatie”. Daarin zitten projecten als de Huurdersacademie (waar huurders leren), Havensteder-doet (waar wij samen met huurders een opknapbeurt of buurtactiviteit doen), en kwaliteit van bewonersparticipatie bij onderhoudsprojecten. Je werkt daarin nauw samen met procesbeheerders formele en informele participatie, de afdeling Onderhoud & Ontwikkeling, en Communicatie. Dit is de component “beleid” uit je functie.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Competenties

 • Je hebt een flexibele werkmentaliteit.
 • Je blinkt echt uit als het gaat om energie, passie en doorzettingsvermogen, lef en kwaliteit.
 • Je kunt goed luisteren, zet anderen in hun kracht en bent een echter verbinder van/met mensen.
 • Je bent sterk analytisch, hebt een groot organiserend vermogen, en schakelt eenvoudig en snel van strategie naar operatie.
 • Je deinst niet terug voor veranderingen en pakt de regie waar nodig.
 • Je hebt een aantoonbaar vlotte (digitale) pen.

 

Jouw profiel:

 • Je hebt aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau met als richting bij voorkeur sociale- juridische- of bestuurswetenschappen.
 • Projectmanagement heeft geen geheimen voor je, want je hebt al ervaring met het aansturen van projectteams, kunt goed plannen en voortgang realiseren en je teams in beweging krijgen.

Je bent digitaal vaardig en maakt nieuwe programma’s snel eigen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
30-36 uur
 • Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie. Het continu ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden staat centraal. We zetten jou in de regisseursstoel van jouw loopbaan.
 • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De functie is ingeschaald in schaal K (min € 3.926,00 en max € 5.034,00 op basis van 36 uur per week) conform de CAO Woondiensten.
 • Een flexibele werkplek in een modern kantoor met uitzicht op een mooi stukje Rotterdam.

 

Contact

Voor meer informatie over de inhoud van de functie bel je Henri Vennix (senior projectleider Wijken & Beleid) 010-333 3095. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Bianka Hoek (adviseur HRM) 010 – 333 35 55. De gesprekken vinden op 4 en 8 februari plaats, dus reserveer de data vast in je agenda.

Over Havensteder

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Havensteder afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom!

Wij zijn een grote woningcorporatie in de regio Rotterdam. We zijn sterk in wonen. Mensen met een beperkt inkomen of kwetsbare positie een thuis bieden: wat je ook doet, uiteindelijk is dat waar je aan werkt.

Solliciteer direct