Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider portefeuillestrategie & beleid

Werkgever
Woningstichting Samenwerking
Plaats
Vlaardingen
Plaatsingsdatum
donderdag 1 augustus 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 10 september 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De Projectleider Portefeuillestrategie & Beleid is een brede functie in de staf dichtbij de Directeur-bestuurder. Als Projectleider ontwikkel je (beleids)voorstellen op verschillende onderwerpen op strategisch en tactisch niveau in de organisatie. De Projectleider wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder, maar werkt in projecten en opdrachten ook voor en met andere MT-leden binnen de organisatie.

Verantwoordelijkheden

Het opstellen en herijken van de portefeuillestrategie; het realiseren van projecten binnen de afgesproken kaders; het uitvoeren van onderzoek en evaluaties en het leveren van een bijdrage aan de strategische ontwikkeling van Woningstichting Samenwerking Vlaardingen.

 

Wij vragen

Opleiding
WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wie ben je en wat neem je mee?

Jij bent een verbindende en nieuwsgierige persoonlijkheid. Je kunt goed projectmatig werken, je kunt goed samenwerken, je hebt overtuigingskracht en bent vernieuwend. Met enthousiasme en bevlogenheid voer jij je werk zelfverzekerd en met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid uit. Je hebt hart voor de volkshuisvesting. Je maakt makkelijk contact en haalt je informatie niet alleen binnen maar ook buiten de organisatie op. Je vindt het leuk om zaken uit te zoeken en te evalueren, verbetervoorstellen te maken en te bouwen aan de professionalisering van de organisatie.

Je hebt WO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring. Je kent de ins- en outs van de volkshuisvesting en hebt ervaring met het ontwikkelen van voorstellen en het managen van projecten.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Staf
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

Een jaarcontract met de intentie om een samenwerking voor onbepaalde tijd aan te gaan. Bij aanstelling vindt inpassing van het salaris plaats, afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal K. Samenwerking biedt een pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten, waaronder een goed pensioen, reiskostenvergoeding en opleidingsbudget.

Contact

Enthousiast geworden of heb je vragen? Neem dan contact op met Mark van de Velde (Directeur-bestuurder) via 06-4738 8036 of m.vandevelde@samenwerking.nl. Direct solliciteren? Dat kan ook, stuur jouw motivatie en een recent cv uiterlijk 10 september 2019 naar sollicitatie@samenwerking.nl t.a.v. Kathy Boers (HR).

Over Woningstichting Samenwerking

Samenwerking is een kleine betrokken organisatie met korte lijnen en hartelijke collega’s. Samenwerking verhuurt en beheert zo’n 3700 woningen en investeert met het oog op de toekomst in het bieden van goede huisvesting voor verschillende doelgroepen in Vlaardingen. De wensen van de huurder staan centraal en eigenschappen als betrouwbaarheid, maatschappelijk betrokken en professionaliteit zijn voor ons leidend.

Solliciteer direct