Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider planmatig onderhoud (installaties)

Werkgever
VVE Beheer Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
vrijdag 22 december 2017
Sluitingsdatum
maandag 8 januari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Probleemsituaties benader je vanuit een helikopterview, waarbij je hoofd- en bijzaken weet te scheiden. Op basis van beschikbare informatie weet je de juiste en realistische conclusies te trekken. Planmatig ben je sterk en weet je zaken op een logische, effectieve en tijdige manier aan te pakken en af te handelen. Samen werken voor de klant staat bij jou voorop: vanuit het gezichtspunt van de klant weet je invulling te geven aan de dienstverlening en de interne samenwerking optimaal te organiseren om de servicebereidheid en klanttevredenheid te bevorderen. Je hebt van nature een proactieve houding en bent een zelfstarter. Je wacht dus niet tot de problemen zich voordoen, maar probeert deze zo vroeg en goed mogelijk te voorkomen door concrete acties vooraf te plannen en te ondernemen. Communicatief ben je zeer vaardig en weet je over de gemeenschappelijke doelen acceptatie en overeenstemming te bereiken met alle betrokken partijen. Met overtuigingskracht en vasthoudendheid communiceer je helder met een verscheidenheid aan individuen en groepen. Je bent dan ook in staat om de wijze van communiceren en beïnvloeden af te stemmen op de karakteristieken van de verschillende gesprekspartner(s). 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

In deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een gedegen kennis vanuit een afgeronde technische (bouwkundige) HBO opleiding en vanuit een ruime praktijkervaring als projectleider in vastgoedbeheer (minimaal 3 jaar) met technische installaties.

Kennis en ervaring met verduurzaming en met het software-systeem Twinq zijn hierbij een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

Deze vacature biedt meer dan een uitdaging. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de periode van een jaar. Het fulltime salaris bedraagt bij een werkweek van 36 uur tussen  € 3.057, - en € 3.820, - bruto per maand. Naast de Cao Woondiensten gelden er uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een dertiende maand. 

Contact

Jouw beknopte sollicitatiebrief met uitgebreid curriculum vitae s.v.p. vóór 8 januari 2018 richten aan VvE Beheer Amsterdam, t.a.v. de heer M. Haagmans, via het mailadres pz@vvebeheer-amsterdam.nl.

Over VVE Beheer Amsterdam

VvE Beheer Amsterdam (VBA) is een onderneming met circa 70 medewerkers in de zakelijke dienstverlening. Zij biedt een breed pakket diensten aan ruim 1000 VvE’s in Amsterdam en de Noordelijke Randstad. Naast vastgoedbeheer zoals groot onderhoud en dagelijks technisch beheer, levert VBA haar klanten administratieve en bestuurlijke diensten. 

Door de veelzijdigheid aan diensten die VBA aanbiedt, hebben ook de medewerkers van VBA uiteenlopende professionele werkervaring en kennis. De drie grootste groepen medewerkers zijn technische professionals zoals technisch projectleiders, financiële specialisten die de volledige financiële rapportages en administratie van de 1000 VvE’s beheren en accountmanagers die zich bezig houden met relatiebeheer en bestuurlijke diensten. 
Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij VBA te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: nuchter, informeel, persoonlijk, dynamisch en uitdagend.

Solliciteer direct