Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider nieuwbouw (32-36 uur)

Werkgever
Woonstichting St. Joseph
Plaats
Boxtel
Plaatsingsdatum
dinsdag 12 maart 2019
Sluitingsdatum
donderdag 21 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Projectleider Nieuwbouw

die zorgt voor de realisatie van nieuwe woningen

Wij zoeken een enthousiaste ervaren projectleider nieuwbouw voor 32 – 36 uur per week. Een collega die ons ondersteunt bij de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten. Een doorzetter die projecten binnen de gestelde kaders realiseert.

Je uitdaging is om – samen met je collega’s – te zorgen voor realisatie van onze nieuwbouwprojecten binnen de vastgestelde kaders. Op basis van het definitief ontwerp verzorg je de aanbesteding, voer je onderhandelingen met derden en adviseer je je manager over de opdrachtverstrekking. Door je grondige kennis van bouwprocessen en de exploitatie van vastgoed help je om de total cost of ownership laag te houden. Kijkend naar de huidige opgave waarbij installatieconcepten steeds belangrijker worden, is kennis van installaties een pré. Omdat je affiniteit hebt met het ontwikkelingstraject kun je ook bijspringen als onze projectontwikkelaar daar om vraagt.

Een uitdagende baan waarbij een dag er als volgt uit kan zien: aan het begin van de ochtend heb je een overleg met onze projectontwikkelaar over een nieuwbouwproject van twintig woningen om bouwmethodiek en materialisatie te bespreken. Daarna heb je overleg met de projectadministrateur om de financiële voortgang van je projecten te bespreken. Voor de lunch stem je met de projectleider van de gemeente nog wat zaken af. Nadien ga je gezellig met collega’s lunchen. Na de lunchpauze ga je samen met de projectopzichter richti ng de bouwplaats voor een bouwvergadering. Na deze vergadering beantwoord je nog wat mails en telefoontjes en werk je de projectinformatie bij om te zorgen voor een goede overdracht van gegevens richti ng je collega’s op het bedrijfsbureau. Daarna ga je met een goed gevoel naar huis.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Zijn dit jouw talenten?

Je bent absoluut: deskundig in vastgoed, analytisch en resultaatgericht.

Je kunt goed: plannen en organiseren, onderhandelen, verbinden en samenwerken.

Jij hebt in ieder geval: een afgeronde HBOopleiding (bij voorkeur bouwkunde of vastgoedgerelateerd), enkele jaren werkervaring als projectleider nieuwbouw, de drive om resultaten te behalen binnen de gestelde kaders en affiniteit met de volkshuisvesting.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Technisch toezicht, Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Woondiensten. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Joost Huijbregts, Manager Vastgoed via (0411) 659100.

Zet jij je talenten graag in voor anderen? Stuur dan uiterlijk donderdagochtend 21 maart 2019 je CV en motivatie naar vacature@sintjoseph.nl o.v.v. projectleider Nieuwbouw.

Over Woonstichting St. Joseph

Woonstichtingen St. Joseph in Boxtel en Kleine Meierij in Rosmalen gaan per 1 juli fuseren. Dan ontstaat een nieuwe krachtige organisatie van twee dorpse woningcorporaties met ruim 8.000 verhuureenheden. Met veel aandacht voor het duurzamer en energiezuiniger maken van woningen, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw.

Solliciteer direct