Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider fysieke leefbaarheid

Werkgever
Pré Wonen
Plaats
Velserbroek
Plaatsingsdatum
maandag 8 juli 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 16 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat doet een Projectleider Leefbaarheid?

Ons gezamenlijk doel is de leefbaarheid in wijken en complexen in stand te houden of te verbeteren. Je kijkt vanuit een breed perspectief naar de complexen, waarin de waarneming van de bewoners wordt meegenomen en zorgt er bijvoorbeeld voor dat de geconstateerde achterstanden, in de algemene ruimtes, in kaart wordt gebracht en indien nodig, projectmatig worden aangepakt. Wat is de rode draad en waar zouden we als eerste mee aan de slag moeten? Dit advies weet jij goed te onderbouwen en binnen het budget leefbaarheid als prioriteit neer te zetten. De ruimtes en omgeving zijn beeldbepalend. Is het schoon, opgeruimd en veilig, dan voel je, je als bewoner welkom. Daar ga jij, samen met je collega’s in jouw projecten voor zorgen. Je maakt de projectplannen en betrekt, indien nodig, verschillende partijen hierbij. Jij bent hierin de schakel tussen de afdelingen Wonen, Vastgoedprojecten en Planmatig/Dagelijks Onderhoud. Je stuurt en verbindt hierin op dit gebied, tussen deze afdelingen. Je gaat het fysieke deel van de leefbaarheidsbegroting beheren. De belangrijkste onderwerpen hierin zijn: 

  • Groen en Grijs;

  • Schoonmaak;

  • Veiligheid;

  • Voorzieningen;

  • Jeugd.

Daarnaast schrijf je beleid/handleidingen m.b.t. niet wenselijke zaken in de algemene ruimtes en de woonomgeving. Het toezicht op fysiek terrein (bv. Aanbouw of schotels) kan bijvoorbeeld beter. Tevens ga je een rol spelen bij duurzaamheidsprojecten.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wat neem je mee?

Voor het uitvoeren van deze functie zoeken wij een ervaren collega met een stevige persoonlijkheid die kan overtuigen, denkt vanuit hart en verstand en die van nature weet hoe de samenwerking/verbinding tussen de afdelingen tot stand komt. Je kijkt vanuit een helicopterview naar de ‘onderhoudstoestand’, maakt hierop plannen en houdt daarbij het overzicht en de voortgangsbewaking. Je hebt ervaring met projectmatig werken en weet hoe je deze kan aansturen tussen consulenten wijkbeheer, buurtbeheerders en opzichters met een sociale en zakelijke bril. Je formuleert zelf je projecten en bent binnen deze gebonden aan tijd en deadlines. Je weet hierbinnen prioriteiten te stellen voor jezelf en voor het werk van anderen. Bij de aanpak van lastige probleemsituaties ben je analytisch, heb je inzicht en toon je initiatief. Met jouw visie en kritische blik, kijk je goed naar wat er in de wijk nodig is, bekijk je het bestaande beleid en herschrijf je deze indien nodig. Je werkt met meerdere partijen samen en zorgt voor oplossingen met tact en daarin de juiste overweging tussen ‘oog’ voor de huurders, voor de organisatie en de verschillende belangen daarbij. Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma.

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wat bieden wij?

Binnen Pré Wonen zijn het de medewerkers die samen het eindresultaat bepalen. Het salaris wordt ingeschaald op basis van ervaring en conform de CAO Woondiensten en bedraagt maximaal €4.292, -- bruto (schaal I) per maand o.b.v. 36 uur per week (je werkt soms ook in de avonduren). Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, gratificatie en welzijn budget is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

Inlichtingen

Voor informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Karen Moes, Woonmanager, op telefoonnummer 088-77 00 000. Wil je reageren op de vacature? In verband met de vakantieperiode kan je, je sollicitatie uiterlijk tot 17 augustus via onze website www.prewonen.nl/solliciteer versturen.Het eerste gesprek is op 26 augustus en het eventuele tweede gesprek op 28 augustus.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen