Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider duurzaamheid/installaties (36 uur per week)

Werkgever
Woonforte
Plaats
Alphen aan den Rijn
Plaatsingsdatum
dinsdag 19 december 2017
Sluitingsdatum
donderdag 18 januari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als projectleider werktuigbouwkunde speel je een belangrijke rol bij het realiseren van onze duurzaamheidsambities. Je zorgt voor de toepassing van de nieuwste inzichten en technieken in de installatietechniek en adviseert hierover bij nieuwbouw, renovatie en contractering. Daarnaast lever je een bijdrage aan de meerjarenonderhoudsbegroting en ben je verantwoordelijk voor de aanbesteding en uitvoering van het planmatig onderhoud aan installaties. Tot slot lever je je bijdrage aan de afdelings- en organisatieresultaten.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een afgeronde opleiding HTS Werktuigbouwkunde, met specialisatie gebouwinstallaties en duurzaamheid, en enkele jaren relevante werkervaring. Je weet hoe je de nieuwste ontwikkelingen, methoden en technieken op gebied van duurzame installaties kunt toepassen. Innovatie, klantgerichtheid, samenwerking en resultaatgerichtheid zijn voor jou vanzelfsprekend, evenals goede ICT- en onderhandelingsvaardigheden.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Ondersteunende diensten, Technisch uitvoerend, Technisch toezicht, Projectontwikkeling, Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een informele en prettige werksfeer, enthousiaste en betrokken collega’s, volop opleidingsmogelijkheden en de ruimte om jezelf en deze functie verder te ontwikkelen. Het salaris is conform de CAO Woondiensten, schaal I/J afhankelijk van opleiding en ervaring, (max. € 4.167 resp. € 4.572 bij 36 uur). We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid, waarbij je je werktijden flexibel kunt indelen, bijvoorbeeld verdeeld over 4 dagen.

Contact

Meer details over deze functie en onze organisatie vind je op www.woonforte.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin van Rijnberk (manager Vastgoed) of Mechteld Albers, manager P&O, via 0172-418 518. We ontvangen jouw sollicitatie (CV en korte motivatie) graag via onderstaande link. Je reactie wordt verwerkt door VHVV.nl; zij verzorgen de ontvangstbevestiging en overige correspondentie. Het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Over Woonforte

Woonforte is een woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met bijna 11.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam en circa 115 medewerkers.

Oog voor mensen, hart voor wonen

Dat is ons motto. Iedereen moet de kans krijgen op een woning die past bij zijn of haar leven. Daarom biedt Woonforte woningen voor mensen met een laag inkomen. Woonforte investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid.

Bij nieuwbouw en renovatie letten wij goed op het milieu. Wij willen dat in 2050 al onze woningen gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen zoals zon en wind. Wij willen ook dat de bouwmaterialen dan hernieuwbaar en herbruikbaar zijn. Wij streven naar een duurzaam Alphen waar ook toekomstige generaties fijn kunnen wonen.

Solliciteer direct