Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Projectleider (36 uren per week)

Werkgever
De Woonmensen
Plaats
Apeldoorn
Plaatsingsdatum
dinsdag 28 mei 2019
Sluitingsdatum
maandag 10 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zijn de Woonmensen, een corporatie met ruim 5.000 woningen in Apeldoorn. Ons bezit staat er goed bij in een ruim opgezette groene stad met een dorps karakter. We verduurzamen in de komende jaren 2.500 woningen. We combineren energetische verbeteringen met planmatig onderhoud. Dat doen we samen met onze huurders en met marktpartijen. Voor deze verduurzamingsopgave zoeken we:

 

2 projectleiders (m/v) (36 uur per week)

We zoeken:

Projectleiders die aanpakken, samenwerkingsgericht zijn en ervaring hebben met een moderne manier van opdrachtgeven. Daarmee bedoelen we: slimme uitvragen stellen, regie voeren en samenwerken met de markt. Heb je een bouwkundige opleiding op hbo werk- en/of denkniveau en ervaring met het sturen van projecten, weet je wat er te koop is in de markt en vind je verduurzamen van vastgoed een must? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen:

 • samen met huurders, collega’s en marktpartijen werken aan de instandhouding en verduurzaming van ons bezit

 • opstellen van uitvragen en aanbesteden van werken

 • opstellen van (financiële) rapportages over je projecten

 • voorbereiden, aanbesteden van onderhouds- en vastgoedverbeteringsprojecten van de vastgoedportefeuille, binnen de kaders van het vastgestelde beleid en de begroting.

 • bewaken van de afspraken met co-makers onderhoud, renovaties en verbetering.

 • directievoering (en incidenteel toezichthouden) op de uitvoering van het werk.

 • voorstellen van vernieuwingen in het opdrachtgeverschap.

 • verbetervoorstellen doen en opstellen van de daarbij behorende begrotingen met betrekking tot het jaarplan en de meerjaren- en  onderhoudswerkzaamheden.

 • inspecteren van het bezit op basis van de conditiemetingen.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wat je in huis moet hebben:

 • een bouwtechnische hbo-opleiding
 • minimaal drie jaar ervaring als projectleider
 • eigenschappen als: klantgericht, samenwerkingsgericht, uitstekend plannen en organiseren, resultaatgericht, creatief, omgevingsbewust, assertief, sociaal en communicatief
 • kennis van relevante wet- en regelgeving

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

We bieden:

Een goede werksfeer met fijne collega’s en een salaris tussen € 3.263 en   € 4.292 bruto per maand*. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioen bij het SPW, een persoonlijk loopbaanbudget, flexibele werktijden, de mogelijkheid voor thuiswerken, een mobieltje van de zaak én heerlijke koffie.

Je begint met een jaarcontract met zicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Bert Post via b.post@woonmensen.nl. Of bel via 06-12958791.

 

Herken je jezelf in dit profiel en ben jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan vóór 11 juni 2019 via bijgaande link/button. De eerste gespreksronde vindt plaats op 20 juni 2019 en de tweede gespreksronde op 26 juni 2019. 

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

 

Over De Woonmensen

Organisatie

Onze droom is goed en betaalbaar wonen voor iedereen.

Wij zijn de Woonmensen, een woningcorporatie die voor het waarmaken van haar droom 5.200 sociale woningen verhuurt in de regio Apeldoorn. Wij richten ons op mensen met beperkte kansen op de woningmarkt. We kennen deze mensen en daarmee ook hun woonbehoeften. Dit is ons vertrekpunt om hen goed, passend en betaalbaar te laten wonen in een prettige buurt. Een buurt die bewoners zelf maken waarbij we op zoek gaan naar hun initiatieven en ideeën. Zij zijn mede verantwoordelijk voor hun woning en woonomgeving en hebben invloed op keuzes die we maken. Onze corporatie is voor en van bewoners.

 

 

Werken bij de Woonmensen

Bij woningcorporatie de Woonmensen werken zo’n 50 medewerkers aan prettig wonen in een fijne buurt. Goede en betaalbare huisvesting bieden aan mensen die dat nodig hebben, is onze belangrijkste doelstelling.

We kennen een informele cultuur met volop ruimte voor eigen initiatieven. De lijnen zijn kort. Het managementteam schept de randvoorwaarden waarbinnen proceseigenaren ruimte krijgen om met hun eigen team de klus te klaren.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

Aanstelling
Opleiding