Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Portefeuillemanager (24-32 uur)

Werkgever
Dudok Wonen
Plaats
Hilversum
Plaatsingsdatum
woensdag 13 februari 2019
Sluitingsdatum
donderdag 28 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

We zoeken een Portefeuillemanager (24-32 uur). Je bepaalt de strategische doelen en ontwerpt de infrastructuur zodat Dudok Wonen kan sturen op de samenstelling, de waarde en het gewenste financiële rendement van de vastgoedportefeuille. 

Wat ga je doen?

Een kleine greep uit je werkzaamheden:

 • Je stelt op basis van een visie de lange termijn portefeuillestrategie op.

 • Je actualiseert het huidige portefeuilleplan en toetst deze voortdurend aan de interne-en externe ontwikkelingen.

 • Je definieert het gewenste rendement op (deel) portefeuilleniveau en stuurt hier op.

 • Je definieert het maatschappelijk budget.

 • Je beoordeelt investeringsvoorstellen in relatie tot de portefeuillestrategie.

 • Je zorgt voor continuïteit in draagvlak bij externe partijen zoals HBV, gemeenten en RvC.

 • Je bepaalt welke middelen er nodig zijn voor realisaties van de ambities.

 • Je bent proceseigenaar van de strategische vastgoedprocessen.

 • Je definieert kaders voor het tactisch niveau en bewaakt de integraliteit van de keuzes gemaakt door het assetmanagement.

 • Je houdt je bezig met risico analyse en je analyseert en rapporteert de organisatie voer de gerealiseerde prestaties en stuurt waar nodig bij. 

  Dit alles doe je in samenwerking met de assetmanager en je wordt daarbij aangestuurd door de directeur Financiën en Informatiemanagement. Natuurlijk heb je met meerdere collega’s overleg teneinde te sparren en informatie in te winnen bij elkaar om zo samen tot een mooi resultaat te komen.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wat vragen wij?

Je hebt een WO werk-en denkniveau en ruime kennis van vastgoed. Enige jaren werkervaring in het vastgoedmanagement is een vereiste. Je bent bekend met de complexiteit van het hybride karakter van een woningcorporatie.

Verder heb je ervaring met het maken van analyses en beschik je over financiële kennis. Onze ideale kandidaat heeft daarnaast ook ervaring met risico-, proces-, project-en vastgoedmanagement.

Je richt je met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen in onze vastgoedstrategie, producten en diensten. Je bent natuurlijk op de hoogte van relevante maatschappelijke, politieke en vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends en weet deze te vertalen naar onze organisatie. Je vindt het fijn om met elkaar te werken aan een gezamenlijk resultaat.

En tenslotte ben je in staat om de dagelijkse praktijk te overstijgen en eigen ideeën uit te  werken voor de toekomst. Je kunt feiten van een afstand bekijken en ze in een ruimere context en lange termijn perspectief te plaatsen.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
In overleg 24-32 uur uur

Wat bieden wij?

Wij bieden je een aanstelling voor 24-32 uur per week. In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, maar met de intentie een langere samenwerking met elkaar aan te gaan. Wij bieden een salaris conform salarisschaal L van de cao woondiensten, afhankelijk van je ervaring. 

Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan dagen wij je uit dat bij ons te doen. We vinden het belangrijk dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft, daarom krijg je ons programma 'Fris op je werk' aangeboden. Thema's die aan bod komen zijn voeding, sport, mentale frisheid, opleiding en ontwikkeling.

We werken in een industrieel monument, de Melkfabriek. Een icoon voor Hilversum. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties, bedrijven en klanten die langskomen of hier wonen in de prachtige appartementen.

Zoek je meer informatie over onze organisatie, bezoek dan onze website www.dudokwonen.nl

Contact

Spreekt deze functie je aan? Reageer! Stuur je motivatie met curriculum vitae per mail naar vacature@dudokwonen.nl t.a.v. A. Bos, adviseur HRM. Je kunt tot uiterlijk 28 februari 2019 reageren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Arie Stapper, Directeur Financiën/Informatiemanagement of Annemieke Bos (06 22550199).

Over Dudok Wonen

Wij bieden kansen aan mensen en aan het Gooi. Wij geloven in de kracht van onze klanten en medewerkers. Dus geloven we ook in jou. Je hebt talenten en je hebt zin om je zelf verder te ontwikkelen.  Met elkaar creëren we een omgeving waarin dat mogelijk is. We hebben jou  nodig om in de steeds sneller veranderende en onvoorspelbaardere omgeving invulling te kunnen blijven geven aan onze missie.

 

We hebben een organisatie waar maatwerk de norm is. Ons kantoor zit in een bijzonder monument, de Melkfabriek, waar we Het Nieuwe Werken hebben toegepast. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties en klanten die langskomen of hier wonen in de appartementen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen